Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nem született gyermeke...

Akinek nem született gyermeke valamilyen oknál fogva, de szeretett volna, az hogy dolgozta fel?

Figyelt kérdés

ma 00:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt könnyebb feldolgozni mintha egy gyermeket elveszitenèl.

Egy nőt ismerek ilyet , nehezen de muszáj volt neki.

Elég rosszindulatú meg nagyképű volt alapból,egy jó nagy pofon az èlettől.

ma 00:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ennek az elfogadása, elsősorban az könnyíti meg, ki-hogy áll az örökbefogadáshoz. Bár én szültem, de a lányom születése után 1 évvel méhnyakrákom volt és kipakoltak (26 éves voltam). Mivel engem tinikoromtól foglalkoztatott az öf, őszintén szólva nem okozott nagy lelki törést és magamat ismerve ha a lányom születése előtt derült volna ki, akkor se omlottam volna össze... persze "elsirattam" volna, és el is sirattam akkor, hogy nem szülök többet, de tovább lépek. Lányom mellett, van ma már egy csodálatos öf fiam is. Vele teljes az életünk :)
ma 00:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálam az örökbefogadás nem volt opció. Nem szerettem volna, meg nem is lehetett, mert egyedülálló vagyok, pont azért nem is született . Sajnálom, de én nem tudtam feldolgozni, annyira akartam mindig. Szerintem véget vetettem volna az életemnek, így végül inkább szültem egyet.
ma 00:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Bocsi 3as kicsit zavaros amit írtál
ma 00:49
 5/7 anonim ***** válasza:

#4! Lehet,mert éjszaka van és a delikvens már tegnap éjjel se hagyott aludni.

Mit nem értesz? Szívesen válaszolok.

ma 00:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Tényleg zavaros amit írtál, "Nem szerettem volna, meg nem is lehetett, mert egyedülálló vagyok, pont azért nem is született " - - ez a mondat esetleg úgy lenne értelmezhető, hogy ezért nem is szerettél volna az öf-ba belevágni.

" Sajnálom, de én nem tudtam feldolgozni, annyira akartam mindig." - tehát mintha meddő lennél...

"Szerintem véget vetettem volna az életemnek, így végül inkább szültem egyet." - tehát előző mondatodat értelmezve meddő vagy, de mégis szültél.

ma 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nehéz. Én úgy keresem erre a kérdésre a választ, hogy vannak gyerekeim, 9 éves ikrek. Nagyon szeretnénk mégegyet, de a józan ész azt diktálja, hogy nem kell. Tökéletesen teljes a család, az ikreknek meg tudunk adni mindent, magunkra is van időnk, nem férne be az idilli életünkbe egy baba, plusz a nagy testvéri korkülönbség miatt úgy érzem, totál kirekesztett, egyedül lenne a kicsi.

Azért is egyre nehezebb, mert egyre önállóbbak az ikrek, és annál inkább hiányzik egy kisgyerek iránti gondoskodás.

Megértem, hogy az a helyzet más, amikor valakinek egyáltalán nem születik gyereke. Ez mindenhogy nehéz :(

ma 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!