Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szép lány neveket...

Milyen szép lány neveket ismertek?

Figyelt kérdés
Most terhes vagyok és lány gyermekem fog születni,de sajnos sok név tetszik és nem tudom mi legyen a neve ! Legyetek szívesek írjatok szép lány neveket!
2010. nov. 8. 16:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha ismét babánk lesz, akkor Szofi (H.C. Andersen egyik szeretője és Babits Mihály felesége után) Helka lesz ( Helka és Kelén legenda)...

Ritka, mondjuk, nemes nevünk van (Ferenczi)...az első lányunk a nagy magyar asszony, Erzsébet királyné társalkodónője után lett Ida és Szabó Magda regénye után Abigél

A kisbabánk, akit most elveszítettünk a Róza Valentina nevet kapta volna ( ha lány lett volna)

2010. nov. 8. 19:41
 12/23 anonim ***** válasza:
Szófia, Réka, Gvendolin, Kinga, Hanna, Bora, Bori, Bíborka (kislányomat így fogják hívni), Matilda (vagy így, még nem döntöttünk), Fruzsina, Franciska, Barbara, Sára, Kitti, Zsófia. Ezt pedig ma hallottam az egyik bevásárló központba és nagyon megtetszett Zara. Ezek mind tetszenek nekem, sőt még tudnám sorolni mi van a listánkon :)
2010. nov. 8. 20:28
 13/23 anonim válasza:
Csenge
2010. nov. 8. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Opál, és a kislányomat így is hívják!
2010. nov. 8. 20:54
 15/23 anonim ***** válasza:
Nóra
2010. nov. 8. 21:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Nedda, Helka, Sarolta, Emese, Titanilla, Bernadett
2010. nov. 9. 05:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Eszter, Villő, Léna, Száva, Kincső, Emma.
2010. nov. 9. 08:39
 18/23 anonim ***** válasza:
Hanna,Hanga,Petra
2010. nov. 9. 11:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Viktória
2010. nov. 9. 12:24
 20/23 anonim ***** válasza:

Luca,Boglárka

Az én kislányom Zselyke

2010. nov. 9. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!