Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Találkoztatok már ilyennel?...

Találkoztatok már ilyennel? Mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés
4hónapos babámnak van egy kopasz folt a fején. Gondolom beizzadt a sapkában, mert olyasmi kiütések lettek rajta. De miután úgy szokott elaludni, hogy rázza a fejét, meg gyakran odaveri a rácshoz, ki is sebesedett. A seb már hámlik le, de nagyon csúnya, piros, dudori folt. De nem gennyes vagy ilyesmi. Képet nem tudok küldeni. Szerintem nem fáj neki, mert elég kényes, de ha hozzáérek, nem sír, meg semmi. Talán viszketett neki, mert mintha többet dörzsölte volna ágyhoz/szőnyeghez, de már azt sem. Tudtok rá valami csodaszert, amitől gyorsabban gyógyul?

tegnapelőtt 12:15
 1/8 babyboom567 ***** válasza:
25%
anyatej
tegnapelőtt 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvosnak mutasd meg, ő ad csodaszert.
tegnapelőtt 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
A tarkója fölött van, ahol a feje mindig az ágyhoz ér, amikor a hátán fekszik? Ha igen, az teljesen normális, kikopik a haja a sok fekvéstől. Én sebtapaszt tettem rá, volt egy-két hét, amikor szintén így ki volt sebesedve. Próbáld többet pocin fektetni vagy oldalt, hogy minél kevesebb terhelés érje a sebes részt. Amikor majd rendszeresen sokat lesz hason, akkor elmúlik a seb, és nekem nem is jött többet vissza. A kopasz folt maga 11 hónapos kor körül múlt el nálunk, anno kérdeztem én is, másoknál is az volt az átlag, addigra már járt és szépen visszanőtt a haja.
tegnapelőtt 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális ha a feje hátsó részén van. A fekvéstől kikopik a babák haja. 3 gyerekem van, mindegyiknek volt kopasz foltja piciként.
tegnapelőtt 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:

#4 nem csak kopasz folt van, hanem sebes is volt a feje.

Ezt nem mondanám normálisnak.

tegnapelőtt 13:02
 6/8 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy a kopasz folt normális. Azon nem aggódom, azt is tudom, hogy visszanő. Csak a seb zavar.

Persze, megmutatom, de a dokija szabin van. Azért helyetteshez nem akartam vele rohanni az sok beteg közé, most meg hétvége van ugyebár. Szóval addig is érdekel.

tegnapelőtt 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Holnap már vasárnap van, nincs életveszély, én a helyedben nem kenegetnem semmivel, elvinnem orvoshoz akar a helyetteshez is, ha hétfőn még nincs ott a ti orvosotok.
tegnapelőtt 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
4-es vagyok. A sebre semmit ne tegyél! Gyerekorvos vagy bőrgyógyász tud biztosat mondani. Szerintem nagy baj nincs.🙂
tegnapelőtt 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!