Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elobb fejlodik a beszed mint...

Elobb fejlodik a beszed mint a mozgas?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A kislanyom 7 honapos. Nagyon regota megfigyeltem nala hogy neki elobb fejlodik a "beszedje" mint a mozgasa. Most neztem a 9 honapos statusz listat mit kellene csinalnia es ott fel van tuntetve hogy mondja hogy "te-te-te" stb. Na o ezt mar 1 hete mondja neha a "ba-ba-ba"-t is. Volt valaki igy vele meg? Fordulni pl 6 honaposan kezdett el, amivel elkesve nem volt, csak na.

ma 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Mivel a státusz feladatok csak útmutatás jellegűek. A babák meg nem egyformán fejlődnek, simán van ilyen eset is.

Felesleges ezen aggódni

ma 11:09
 2/4 anonim ***** válasza:
74%
A lányunk még csak forgott, amikor már szavakat mondott. Később kezdett kúszni, mászni, ülni, mint beszélni, de ezeket is még a normál határidőn belül. Már kamasz, a mozgása teljesen normális, egész ügyes. Nagyon okos, mindig jóval előrébb járt értelmileg, mint az átlag.
ma 11:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nalunk tenyleg igy volt, de azert nem 7 honaposan.

Kisfiam 19 honaposan tanult meg jarni, de mindig le is volt maradva elegge a mozgasfejlodesben, ehhez kepest meg mar 50 szavas szokincse volt 1,5 evesen, egyszerubb 2 szavas mondatokat is tudott mar akkor.

De amugy laza az izomzata, szoval ezert kesett a mozgasa, az, hogy ennyit beszelt, szerintem pont veletlen volt. Vagy valami csaladi orokseg, mert en is hasonloan voltam anyukam elmondasa szerint.

ma 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:
32%
Szia. Nekem pl mindkét gyerekem nagyon gyors mozgásfejlödésű volt. (3-4 hósan forogtak, 6-7 hósan másztak, 10-11 hónaposan járni kezdtek). De a ciklizálás, amit írtál, mindkettő 6 hós kora körül kezdte. “Bababa, tetete, dedede”. Aztán a kisfiam 2 évesen kezdett mondatokban beszélni. Szóval abszolút átlagban. Kislányom még csak 1, neki 1-2 babaszava van.
ma 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!