Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tesztelhetek már mutatja a...

Tesztelhetek már mutatja a teszt ?

Figyelt kérdés
Okt.13 án voltam védekezés nélkül a párommal és 12 napja késik
ma 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Október vagy november 13? Mondjuk 12 nap késés után már bármilyen teszt kimutatja.
ma 14:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocsi november 13. Án elírtam
ma 14:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A többségnek 14-18 nappal aktus után mutatja a terhességi teszt, de ez egyéni. Legkésőbb 21-22 nappal az aktus után már mutatja egy terhességi teszt.

(Ha nem kívánt terhesség, és 22 nappal aktus után negatív a teszt, és azóta nem volt aktus, akkor nincs terhesség, akkor lehet "csak" megnyugodni.)

Azért legkésőbb 21-22 nappal aktus után, mert a spermiumok maximum 4-5 napig életképesek, petesejt maximum 1 napig, luteális szakasz hossza maximum 16 nap. 5+1+16=22 nap.

De!

Az esetek többségében a spermiumok 1-3 napig élnek el, a luteális hossza pedig a legtöbb nőnek 13-15 napos. Ezért sok nőnek aktus után már 14-18 nappal is mutatja a terhesség teszt. Nem mindenkinek!

Egy 10-es terhességi tesztet csinálhatsz, reggeli vizeletből, de ha negatív, az sajnos még nem jelent biztosat, 2 naponta ismételt, amíg megjön/pozitív lesz a teszt.

Az is lehet, hogy most ez a ciklusod teljesen kimarad, évente egyszer az is belefér.

ma 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha 12 napja késik akkor november 17.-en kellett volna megjönnie igaz?

Ha november 13.-an voltatok együtt védekezés nélkül, akkor abból az aktusbol nem hiszem, hogy terhes maradtál

Esetleg hamarabbi aktusbol.

ma 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a válaszokat csináltam azért most egy tesztet de negatív lett
ma 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!