Èsigenis fontos,hogy nem kisbabás nevet adj a gyerekednek,mert nem lesz örökkè az!
nov. 27. 05:43
13/28 anonim válasza:
12es akkor te miért kisbabás neveket adtál? Vagy neked nem volt fontos?
Hogy szépek..hát azzal is vitatkoznék. persze, egyéni ízlés, de azért na...nekem a szőr feláll a hátamon tőlük.
nov. 27. 06:25
14/28 anonim válasza:
Hát, a Belláról mindig egy jatszoterrol ismerős kislány jut eszembe. Annabella volt amúgy, de mindenki Bellának hívta- aztán meg Debellának, mert dagi volt a szerencsétlen, meg ráadásul csúnyácska is.
nov. 27. 06:44
15/28 anonim válasza:
Volt egy Mimi nevű osztálytársam.
nov. 27. 10:57
16/28 anonim válasza:
“ pl.Nina, Mia, Lotti....
Ilyen rövideket.”
Jó magyar (és gyk-s) szokás szerint az értelmezés megint keveseknek ment a válaszok alapján.
Léna, Lilla, Hanna, Mira
(Nekem ennyi, ami tetszik az ilyen rövidekből, direkt nem írom le a hosszabbakat, mert nem releváns.)
nov. 27. 14:06
17/28 anonim válasza:
Kinek mi tetszik,ennyi.Inkàbb ezek mint egy Lili,vagy egy Anna🤣🤣🤣🤣🤢🤢A fèl csoport szalad mikor mondja az óvonő hogy Anna.Gyönyoru nevek🤣
nov. 27. 20:24
18/28 A kérdező kommentje:
Miért kell vitázni? Direkt kértem hogy egyéb negatív véleményeket nem kérek adott kérdés adott válasznál...miért nehéz megállni? És miért kell lepontozni másokat? Teljesen rendben való válaszokat adtak mégis sok a lepontozás...nem értem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!