Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mondanátok cuki lány neveket?

Mondanátok cuki lány neveket?

Figyelt kérdés

pl.Nina, Mia, Lotti....

Ilyen rövideket.

Külön megjegyzést ne írjatok mint hogy mutatna már egy felnőttnek cuki kislányos név...ezektől kíméljetek. Adott kérdésre adott válasz, köszi!

nov. 26. 20:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
50%
Hajnal
nov. 26. 23:43
 12/28 anonim ***** válasza:
29%

Egyik lányom Nia,másik Bella.

De ezek nem cukik,csak szèpek.

Èsigenis fontos,hogy nem kisbabás nevet adj a gyerekednek,mert nem lesz örökkè az!

nov. 27. 05:43
 13/28 anonim ***** válasza:
90%

12es akkor te miért kisbabás neveket adtál? Vagy neked nem volt fontos?

Hogy szépek..hát azzal is vitatkoznék. persze, egyéni ízlés, de azért na...nekem a szőr feláll a hátamon tőlük.

nov. 27. 06:25
 14/28 anonim ***** válasza:
46%
Hát, a Belláról mindig egy jatszoterrol ismerős kislány jut eszembe. Annabella volt amúgy, de mindenki Bellának hívta- aztán meg Debellának, mert dagi volt a szerencsétlen, meg ráadásul csúnyácska is.
nov. 27. 06:44
 15/28 anonim ***** válasza:
74%
Volt egy Mimi nevű osztálytársam.
nov. 27. 10:57
 16/28 anonim ***** válasza:
53%

“ pl.Nina, Mia, Lotti....

Ilyen rövideket.”

Jó magyar (és gyk-s) szokás szerint az értelmezés megint keveseknek ment a válaszok alapján.

Léna, Lilla, Hanna, Mira

(Nekem ennyi, ami tetszik az ilyen rövidekből, direkt nem írom le a hosszabbakat, mert nem releváns.)

nov. 27. 14:06
 17/28 anonim ***** válasza:
20%
Kinek mi tetszik,ennyi.Inkàbb ezek mint egy Lili,vagy egy Anna🤣🤣🤣🤣🤢🤢A fèl csoport szalad mikor mondja az óvonő hogy Anna.Gyönyoru nevek🤣
nov. 27. 20:24
 18/28 A kérdező kommentje:
Miért kell vitázni? Direkt kértem hogy egyéb negatív véleményeket nem kérek adott kérdés adott válasznál...miért nehéz megállni? És miért kell lepontozni másokat? Teljesen rendben való válaszokat adtak mégis sok a lepontozás...nem értem.
nov. 28. 14:20
 19/28 anonim ***** válasza:
Kitti,Rebeka,Réka,Gréta,Emili,Regina,Dorina,Csenge,Tamara,Molli,Leila,Ajsa
nov. 28. 17:25
 20/28 anonim ***** válasza:

Nelli

Noémi-Mimi,Émi,Nona,Noja,

nov. 28. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!