Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másnak a férje is olyan, mint...

Másnak a férje is olyan, mint egy kisgyerek, amióta megszületett a gyereketek?

Figyelt kérdés
A férjem jó apja a gyerekeknek, meg sokat is segít, de nagyon bosszantó tud lenni. Úgy viselkedik, mint egy kisgyerek, komolytalan, semmit nem talál, piszkál, mint egy 5 éves. Rohadt idegesítő tud lenni.
nov. 24. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Nem
nov. 24. 22:41
 2/10 anonim ***** válasza:
55%
A férfiak ilyenek, megragadnak a dedósok szintjén. Tapasztalat, ez van.
nov. 24. 23:13
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Az enyém nem.
nov. 25. 03:10
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

Az enyém is visszafejlődött, de sok rejtett dolog előkerült a szülés után, amit szakemberrel próbál megoldani.

A gyerekkel ki veszi a részét, a házi munkában csak segít.Ha megkérem valamire sóhajtozik, mint egy kamasz. Halogatja, hogy majd holnap és persze holnap se lesz megcsinálva. Ritkább de nagyobb szabású férfi munkákat megcsinálja, persze azt se azonnal, de ahhoz több lendülettel áll neki, de azt is végig anyázza.

Szerintem itt az alapok lettek elrontva. Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk hogy önként elvállalta a mosogatást és már 4 nap után kérdőre vontam, aztán még neki állt feljebb hogy megcsinálja, mert én se csináltam meg, és kibukott hogy a kivárásra játszott. Nagyon összevesztünk és meg is csinálta egyből.

Sajnos a szavaiból is kibukik, hogy mégis csak kényelmesebb neki ha én csinálom meg, és nem szeret a kötelező felnőtt feladatokkal foglalkozni. Hát én se. De persze utána tagadja hogy így lenne. Meg állítása szerint ő is szokott dolgokat csinálni, ami igaz is. De én 3x többet csinálok, sóhajtozás meg cseszegetés nélkül és utána se várok glóriát.

nov. 25. 06:39
 5/10 A kérdező kommentje:
4. Nálunk ilyen nincsen, mert kiveszi a részét a dolgokból. Egyszerűen csak a viselkedése a megszólalása gyerekes és bosszantó.
nov. 25. 06:42
 6/10 anonim ***** válasza:
92%

Kedves kérdező!

Ezt hogy érted, hogy a megszólalása és a viselkedése?

nov. 25. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Gyerek elött nem volt ilyen? Számomra hihetetlen, hogy azért mert valaki apa lesz, lemenjen dedóba.
nov. 25. 07:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mióta megszületett a kisfiúnk még inkább felnőtt mint előtte.
nov. 25. 08:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, talpig férfi, igazi családfőként viselkedik. Nagyon sok terhet levesz a vállamról, nagyon ott van fejben is.
nov. 25. 09:45
 10/10 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem a házkörüli teendőkre és nem is a gyerekkel kapcsolatos dolgokra gondolsz, ezekből kiveszi a részét, akkor nem tudom mire gondolsz. Veled nem foglalkozik mint férfi?
nov. 25. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!