Másnak a férje is olyan, mint egy kisgyerek, amióta megszületett a gyereketek?
Az enyém is visszafejlődött, de sok rejtett dolog előkerült a szülés után, amit szakemberrel próbál megoldani.
A gyerekkel ki veszi a részét, a házi munkában csak segít.Ha megkérem valamire sóhajtozik, mint egy kamasz. Halogatja, hogy majd holnap és persze holnap se lesz megcsinálva. Ritkább de nagyobb szabású férfi munkákat megcsinálja, persze azt se azonnal, de ahhoz több lendülettel áll neki, de azt is végig anyázza.
Szerintem itt az alapok lettek elrontva. Nemrég volt egy nagyobb veszekedésünk hogy önként elvállalta a mosogatást és már 4 nap után kérdőre vontam, aztán még neki állt feljebb hogy megcsinálja, mert én se csináltam meg, és kibukott hogy a kivárásra játszott. Nagyon összevesztünk és meg is csinálta egyből.
Sajnos a szavaiból is kibukik, hogy mégis csak kényelmesebb neki ha én csinálom meg, és nem szeret a kötelező felnőtt feladatokkal foglalkozni. Hát én se. De persze utána tagadja hogy így lenne. Meg állítása szerint ő is szokott dolgokat csinálni, ami igaz is. De én 3x többet csinálok, sóhajtozás meg cseszegetés nélkül és utána se várok glóriát.
Kedves kérdező!
Ezt hogy érted, hogy a megszólalása és a viselkedése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!