Melyik fiú név illik?
És ha mondjuk 15 éve megvan a név, ha fiam lesz, amikor a férjem a kanyarban sem volt, mivel 9 éve vagyunk együtt, és most aktuális a téma (eddig lányaim születtek), akkor válasszak másik nevet csak azért, hogy ne gondolja senki, hogy az apja után lesz elnevezve?
(Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, még el is gondolkoztunk rajta, pont emiatt. De amikor megtudtuk, hogy fiú, egyszerűen reflexből az eredetileg választott néven kezdtük hívni. Kb 2 hét múlva szülök, el sem tudnék képzelni másik nevet…)
17es Ugye csak vicc.. Jácint? És a kisöccse mi lenne, Ariel?
Én a helyedben még böngészném az adható neveket, mert a választásod 60%-a már a gyerekveszélyeztetési kategóriát súrolja.
Nekem is az Imre ugrott be elsőre.
További ötletek:
Szilárd
Vilmos
Nimród
Attila
Zsolt
Botond
Zsombor
Lehel
Lóránt
23# Mondd ezt Juhász Jácintnak. (Ha nem ismernéd, kifejezetten férfias, markáns, és jól ismert magyar színész volt.)
Oké, én sem adnám a Jácintot, de azért ne beszélj butaságot gyerekveszélyeztetésről.
Kérdező: ha neked tetszik az áron, akkor az egy teljesen jó név. Ahogy előttem írták, a Kovács vezetéknévhez nagyon sok név illik, de ha van valami konkretizálható preferenciátok, akkor érdemes amellett elindulni (pl. Ritkább név legyen? Fontos, hogy milyen betűvel kezdődik vagy hány szótagos?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!