Melyik fiú név illik?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van már egy fiam aki az apukája után István. Most ismét fiú babát várok. A Kovács névhez mi illene??
nov. 22. 14:31
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

És ha mondjuk 15 éve megvan a név, ha fiam lesz, amikor a férjem a kanyarban sem volt, mivel 9 éve vagyunk együtt, és most aktuális a téma (eddig lányaim születtek), akkor válasszak másik nevet csak azért, hogy ne gondolja senki, hogy az apja után lesz elnevezve?

(Mikor kiderült, hogy terhes vagyok, még el is gondolkoztunk rajta, pont emiatt. De amikor megtudtuk, hogy fiú, egyszerűen reflexből az eredetileg választott néven kezdtük hívni. Kb 2 hét múlva szülök, el sem tudnék képzelni másik nevet…)

nov. 22. 18:58
 22/31 anonim ***** válasza:
17es mivel kerülendőbb egy Miklós vagy Antal, József mint egy Álmos vagy Jácint? Én egy életre megharagudnék anyámékra ha Jácintnak, Álmosnak vagy Teodornak neveztek volna.
nov. 22. 19:00
 23/31 anonim ***** válasza:

17es Ugye csak vicc.. Jácint? És a kisöccse mi lenne, Ariel?

Én a helyedben még böngészném az adható neveket, mert a választásod 60%-a már a gyerekveszélyeztetési kategóriát súrolja.

nov. 22. 19:04
 24/31 anonim ***** válasza:
65%
Mi a baj a Miklóssal vagy a Sándorral?
nov. 22. 19:10
 25/31 anonim ***** válasza:

Nekem is az Imre ugrott be elsőre.

További ötletek:

Szilárd

Vilmos

Nimród

Attila

Zsolt

Botond

Zsombor

Lehel

Lóránt

nov. 23. 15:13
 26/31 anonim ***** válasza:

23# Mondd ezt Juhász Jácintnak. (Ha nem ismernéd, kifejezetten férfias, markáns, és jól ismert magyar színész volt.)

Oké, én sem adnám a Jácintot, de azért ne beszélj butaságot gyerekveszélyeztetésről.

Kérdező: ha neked tetszik az áron, akkor az egy teljesen jó név. Ahogy előttem írták, a Kovács vezetéknévhez nagyon sok név illik, de ha van valami konkretizálható preferenciátok, akkor érdemes amellett elindulni (pl. Ritkább név legyen? Fontos, hogy milyen betűvel kezdődik vagy hány szótagos?)

nov. 23. 15:47
 27/31 anonim ***** válasza:
#22#23 írjatok már le, hogy mi a nevetek. Pont kíváncsi vagyok. 😃
nov. 23. 17:26
 28/31 anonim ***** válasza:
28 írd le te a tiédet
nov. 23. 17:41
 29/31 anonim ***** válasza:
30as, tévedsz, már csak azért is mert nő vagyok. De nem adnék a gyerekemnek olyan ratyerák nevet mint Teodor, Álmos vagy Jácint...
nov. 23. 18:12
 30/31 anonim ***** válasza:
Jól van Bözsi, ne is! 😃🤭
nov. 23. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!