Hány éves korotkig játszottatok meztelenül az udvaron? Meddig engednétek gyerekeiteknek?
1-es vagyok, kérdező szerintem olyanok válaszára várt, ahol ebből nem csináltak problémát.
Kérdező, mint írtam, alapból nem vetkőztetem le pucérra a gyereket játszani, de ha nyáron a 35 fokban medencézés után lekapta a gatyát és meztelenül játszott, szaladgált kicsit, nem zavart.
Az utcáról nem látnak be, a két oldalsó szomszéd simán átlát, mert kicsi még a sövény, de kisgyerekes normális családok, évek óta ismerjük őket, ott pont ugyanekkora gyerekek vannak, náluk is voltak néha 20 percekre pucéran a gyerekek nyáron, senki nem csinált problémát ebből.
5 éves korában màr lehet, rászólnék, hogy szokja, mások elött nem pucérkodunk, de most 3 évesen ebből nen csináltam problémát. Szimplán nem volt ez egy olyan sarkalatos pont, hogy úristen, azonnnal gatyát fel.
Én vidéken voltam a nagyszülőknél, egy kis falucska, és páran azért mászkáltak, de igazából mindenki tett rá. Én kb 14 éves koromig.
De a gyerekemet pont ezért nem engedném, mert tudom, nekem is milyen szar érzés volt, amikor már mégse 2 éves voltam.
13
A kérdező azóta eltűnt, pedig pontosíthatná ezt a kérdést.
De szerintem is ha elmész főleg a keleti országrész kisebb falvaiba, tanyavilágba, simán szembesülsz a dologgal, és akár egész nagyok is mindenféle szeméremérzet nélkül elvannak meztelenül. Valahol Tiszaaakármi körül láttam én lovaskocsin is meztelenül a csávót nyáron, igaz max 2-3 autó ment arra naponta.
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy szocializálódott, magyarországon ki szerint hány éves korig elfogaott a meztelenség udvari körülények között?
18-as, hány éves körüli embereket láttál meztelenül ott a keleti orzágrészben? Ezek romák voltak v magyarok között is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!