Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány éves korotkig játszottato...

Hány éves korotkig játszottatok meztelenül az udvaron? Meddig engednétek gyerekeiteknek?

Figyelt kérdés
nov. 17. 18:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
61%
Soha. És a gyerekeim se. Fussa ruhára.
nov. 18. 07:22
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem már csak a fertőzések miatt sem jó dolog meztelenül rohangálni kint. Főleg ha lány, leúl valahova, simán elkaphat valamit, de akár egy fiú is.
nov. 18. 07:31
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

1-es vagyok, kérdező szerintem olyanok válaszára várt, ahol ebből nem csináltak problémát.

Kérdező, mint írtam, alapból nem vetkőztetem le pucérra a gyereket játszani, de ha nyáron a 35 fokban medencézés után lekapta a gatyát és meztelenül játszott, szaladgált kicsit, nem zavart.

Az utcáról nem látnak be, a két oldalsó szomszéd simán átlát, mert kicsi még a sövény, de kisgyerekes normális családok, évek óta ismerjük őket, ott pont ugyanekkora gyerekek vannak, náluk is voltak néha 20 percekre pucéran a gyerekek nyáron, senki nem csinált problémát ebből.

5 éves korában màr lehet, rászólnék, hogy szokja, mások elött nem pucérkodunk, de most 3 évesen ebből nen csináltam problémát. Szimplán nem volt ez egy olyan sarkalatos pont, hogy úristen, azonnnal gatyát fel.

nov. 18. 08:27
 14/19 anonim ***** válasza:
55%
Soha. Medencében úszópelenka volt rajta, utána ha kijött szárazra cseréltük a ruhát. Én se pucérkodtam soha gyerekként, nem igazán értem mikor és miért kéne.
nov. 18. 08:29
 15/19 anonim ***** válasza:
82%

Én vidéken voltam a nagyszülőknél, egy kis falucska, és páran azért mászkáltak, de igazából mindenki tett rá. Én kb 14 éves koromig.

De a gyerekemet pont ezért nem engedném, mert tudom, nekem is milyen szar érzés volt, amikor már mégse 2 éves voltam.

nov. 19. 17:20
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Dettó mint a 15.
nov. 19. 18:13
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
mai napig szoktam meztelen lenni kint. 45N
dec. 1. 06:04
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

13

A kérdező azóta eltűnt, pedig pontosíthatná ezt a kérdést.

De szerintem is ha elmész főleg a keleti országrész kisebb falvaiba, tanyavilágba, simán szembesülsz a dologgal, és akár egész nagyok is mindenféle szeméremérzet nélkül elvannak meztelenül. Valahol Tiszaaakármi körül láttam én lovaskocsin is meztelenül a csávót nyáron, igaz max 2-3 autó ment arra naponta.

dec. 1. 13:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogy szocializálódott, magyarországon ki szerint hány éves korig elfogaott a meztelenség udvari körülények között?

18-as, hány éves körüli embereket láttál meztelenül ott a keleti orzágrészben? Ezek romák voltak v magyarok között is?

dec. 3. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!