Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek több...

Van itt olyan akinek több gyereke is ugyanabban a hónapban született?

Figyelt kérdés
nov. 15. 19:59
1 2
 1/18 babyboom567 ***** válasza:
81%

A férjem.

A két nagyobb gyereke december 6 és december 13.

A közös gyerekünk december 11.

nov. 15. 20:36
 2/18 anonim ***** válasza:
74%
Igen, a két lányom két hét eltéréssel született ugyanabban a hónapban. a két fiam szintét azonos hónapban születtek
nov. 15. 20:39
 3/18 anonim ***** válasza:
64%

Nekem 2 augusztusi gyerekem van.

(A legnagyobb októberi, a picit decemberre várom.)

Barátnőm fia februári, a másikkal is februárra van kiírva.

Unokatesóm férjének az előző házasságából született 2 fia júliusi. A 2 közös fiuk közül is a kisebbik júliusi.

nov. 15. 20:46
 4/18 anonim ***** válasza:
90%
Nekem nem a gyerekem, hanem a bátyámmal születtem 2 év különbséggel ugyanazon a napon! :) Tiniként viccből többször megjegyezte: kaphatott volna jobb szülinapi ajándékot is 2 évesen :D Ismerősöm van ,akinek 3 gyereke van és mind ugyanabban a hónapban született :)
nov. 15. 20:55
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Gyerekeim nem, de vannak napra egyező születésnapok a családban.
nov. 15. 20:59
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem meg az a fura hogy a nagynénén névnapján születtem. Ritka név amúgy. Ennek sem sok az esélye.
nov. 15. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Barátnőmnek van 2 novemberi gyereke(meg egy júniusi is.) Én is novemberi vagyok, de persze egyiket se tudta a szülinapomon szülni. Bezzeg nekem csak egy van, de őt az ő szülinapján szültem 😂
nov. 15. 21:22
 8/18 anonim ***** válasza:
75%
Anyukám és a bátyja. 2 nap híján 2 év a korkülönbség köztük.
nov. 15. 21:48
 9/18 anonim ***** válasza:
76%

A férjem és a 2 testvére.

Július 1, 4, 8.

Az öccsével 3 év van köztük, a húgával 12.

nov. 15. 22:09
 10/18 anonim ***** válasza:
40%

A nagyobbik lányommal 1 hónapban van a szülinapunk októberben 1 hét eltéréssel(szülinapomon mentem varratszedésre) és a névnapunk is márciusban. A névnapját csak szülés után néztem, hogy mikor van, nem terveztük így.

A kicsi lányunknak meg az apukájával van egy hónapban a születésnapuk júliusban.

nov. 15. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!