Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Rózsavölgyi vezetéknévhez...

A Rózsavölgyi vezetéknévhez illik a Klementina név?

Figyelt kérdés
nov. 13. 18:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem illik hozzá, maga a keresztnèv is borzalmas, öreges, plusz megöregszik mire bemutatkozik vagy aláír. Kellemetlenül hosszú.
nov. 13. 23:58
 12/18 anonim ***** válasza:
60%
De cifra név, mint egy regényben, nem adnám.
nov. 14. 00:14
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Szep es egywdi 🙂

En adnam a lanyomnak igy

nov. 14. 02:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Külön egyikkel sincs gond, de együtt tényleg úgy hangzik, mint egy romantikus lányregényben valami elkényeztetett mellékszereplô úrilány neve.

A Rózsavölgyihez egyszerûbb, letisztultabb nevek illenek szerintem. Adél, Alíz, Júlia, Lilla, ilyesmi.

nov. 14. 03:12
 15/18 anonim ***** válasza:
72%
Hosszú és ronda név
nov. 14. 08:36
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
Normálisabb nevet nem találtatok ? A régebbiek, ritkábbak között is akad bőven szebb
nov. 14. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:
19%
Szerintem illik hozzá, szép név így együtt, de az igaz, hogy elég hosszú és egy kicsit cifra. De ez szerintem ne zavarjon. Akik két keresztnevet adnak, meg ezeket az újhullámos, külföldről honosodott neveket adják, az is lehet hosszú is, meg cifra is, és még nem is biztos, hogy jól hangzik.
nov. 14. 11:53
 18/18 anonim ***** válasza:
23%
Plane ha meg kotojeles is a vezeteknev...
nov. 14. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!