A Rózsavölgyi vezetéknévhez illik a Klementina név?
Figyelt kérdés
nov. 13. 18:27
11/18 anonim válasza:
Nem illik hozzá, maga a keresztnèv is borzalmas, öreges, plusz megöregszik mire bemutatkozik vagy aláír. Kellemetlenül hosszú.
12/18 anonim válasza:
De cifra név, mint egy regényben, nem adnám.
13/18 anonim válasza:
Szep es egywdi 🙂
En adnam a lanyomnak igy
14/18 anonim válasza:
Külön egyikkel sincs gond, de együtt tényleg úgy hangzik, mint egy romantikus lányregényben valami elkényeztetett mellékszereplô úrilány neve.
A Rózsavölgyihez egyszerûbb, letisztultabb nevek illenek szerintem. Adél, Alíz, Júlia, Lilla, ilyesmi.
16/18 anonim válasza:
Normálisabb nevet nem találtatok ? A régebbiek, ritkábbak között is akad bőven szebb
17/18 anonim válasza:
Szerintem illik hozzá, szép név így együtt, de az igaz, hogy elég hosszú és egy kicsit cifra. De ez szerintem ne zavarjon. Akik két keresztnevet adnak, meg ezeket az újhullámos, külföldről honosodott neveket adják, az is lehet hosszú is, meg cifra is, és még nem is biztos, hogy jól hangzik.
18/18 anonim válasza:
Plane ha meg kotojeles is a vezeteknev...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!