Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Dr. Novák...

Mi a véleményetek Dr. Novák Hunorról?

Figyelt kérdés

Alkalmazzátok az elveit?

Hatékonynak bizonyulnak?

tegnapelőtt 18:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Egy üzletember, akinek én nem termelek hasznot
tegnapelőtt 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
71%

Olyan aki fejlodik a korral.

Nem az elmaradott 70 ‘es evekbeli Mo. - nal jar, mint a nagy tobbseg.

tegnapelőtt 18:54
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Voltunk többször is nála, meg vagyunk elégedve.
tegnapelőtt 18:58
 4/14 anonim ***** válasza:
36%
Vannak dolgok, amik érdekesek a blogján, de mióta tudom, hogy Novák Előd rokona, fenntartásokkal kezelem.
tegnapelőtt 19:18
 5/14 anonim ***** válasza:
92%

Mi koze a rokonahoz ?

Nekem a kozeli rokonom volt bortonben, akkor most en is bunozo vagyok ?

tegnapelőtt 19:42
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
4es, az én rokonom egy ismertebb FIDESZ-es politikus. Most kössem fel magam miatta vagy mi? Attól én még becsületes, jó ember vagyok, nem tehetek róla.
tegnapelőtt 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nem jön be , mert túúúúl okos! Sokat okoskodik közbe vannak nála 100% jobb orvosok is akik nem fényezik magukat ennyire.

Jól eladta magát

tegnapelőtt 20:35
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

7es, voltál már nála? Nekünk megoldott olyan problémát, amit a "nála 100% jobb orvosok" nem tudtak, pedig voltunk már párnál előtte.

Nem mellesleg a félős gyerekem imádja, nem borul ki ha hozzá megyünk, mert kedvesen foglalkoznak vele, és a rendelő olyan mint egy játszóház, a vizsgálat is inkább arra hasonlít.

tegnap 05:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Tetszik a modern szemlélete, tetszik, hogy nem ragad bele az elavult magyar orvosi szokásokba, hanem keresi az új megoldásokat.

Ami nem szimpatikus, hogy néha kicsit fellengzős, és lenéző hangnemben említ másokat.

tegnap 06:59
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Egy idióta
tegnap 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!