Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek szép név a Nicholas ?

Szerintetek szép név a Nicholas ?

Figyelt kérdés

4 hónapos terhes vagyok . Első baba . Teljesült is a vágyam fiú lesz. A párom kubai. Így az ő vezeték nevéhez passzoló neveket próbáltunk választani .

Úgy döntöttünk 2 keresztneve lesz a kisfiúnak . Az egyiket én a másikat pedig az édesapja . Az ő választása már már meg van. Enrique lesz .

Így a teljes neve a fiamnak az lenne hogy Nicholas Enrique Vazquez lesz .

Viszont szempontnak tartom hogy nem igazán akarok neki bonyolult ki mondhatatlan nevet választani hogy a Magyarországi rokonainak is egyszerű legyen .

Viszont nekem teljes szerelem a ez a név .

Szerintetek ?

nov. 4. 09:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nikolasz Enrike, nem akkora mutatvány kimondani. Nekem nem tetszik, de ha nektek igen, akkor hajrá.
nov. 4. 09:57
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nyilván becezni fogják, így Niki vagy Niko lesz
nov. 4. 09:58
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Így szép név, ezzel a vezeteknevvel. Akit én ismerek és spanyol vezetékneve van, a Miklós nevet adta a fiának. És ő is Nicholas a külföldi rokonsagnak.
nov. 4. 09:59
 4/15 A kérdező kommentje:

Szerintem így szép . És ez volt a szempont hogy nem nyelvtörő legyen . Se a gyereknek se a szüleimnek .

Bár édesanyámnak már most Erik . Amit nem bánok de Miklós ne legyen .

A Nico illetve Nick becenév tetszik. Nikki inkább női de a Miklóstól valószínűleg agyvérzést fogok kapni .

Direkt nem adtunk neki magyar nevet .

nov. 4. 10:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Én ismerek Nikolaszt, így írva, hiszen ők magyarok, és még a dédi is ki tudja ejteni a nevét, ne aggódj :) de tényleg inkább becézik.
nov. 4. 10:12
 6/15 A kérdező kommentje:

Neki nem fonetikusan lesz le irva egyik neve sem hàl istenek.

Meg kérdeztem mind a két rokonságot a kubainak Nico vagy Enriqito ,

Anyámnak meg Erik és Nick .

Kezdek barátkozni a becenevekkel.

nov. 4. 10:16
 7/15 A kérdező kommentje:

Bár Erik már van családban a párom részéről .

Így azt sem szeretném nemi bece névnek .

nov. 4. 10:28
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép, dallamos hangzású így egyben az egész neve - és férfias is. :)
nov. 4. 10:33
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor spanyolos írásmóddal válaszd, egyrészt, hogy egységes legyen másrészt hogy Kubában ne nézzenek hülyének titeket, ugyanis a ch betűkapcsolatot cs-nek ejtik. A spanyol írásmód helyesen Nicolás.
nov. 4. 11:21
 10/15 anonim ***** válasza:

A masodik nevet nem szoktak hasznalni, plane nem becezni.

Egyebkent a Nicholas angolul van, ha kubai a ferjed akkor spanyolul lesz irva,az pedig nem az amit irtal.

nov. 4. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!