Van BABY ON BOARD matrica az autótokon? Kell tenni?
Figyelt kérdés
Érvek, ellenérvek?nov. 3. 17:57
12/26 anonim válasza:
Nincs.
Szerintem értelme sincs. Ki az aki lekapargatja miután betölti a gyerek az 1 évet? Szerintem leginkább 60+-os emberek járkálnak az ezer éves autójukon ezzel a matricával, mert még 1997-ben felragasztották és azóta se kopott le onnan.
13/26 anonim válasza:
Nékünk volt, de nem matrica, hanem tapadó korongos tábla, amit belülről kellet az üvegre tenni.
14/26 anonim válasza:
Van, de csak azért mert így vettem meg az autót 🤣
15/26 anonim válasza:
Nincs.
Szerintem rondák, nem raknék ilyet az autómra (ennél már csak az a jobb, mikor a Dacia hátulján fel van matricázva Apa, Anya, Bercike, Lujzi és a kutya, Morzsi, kis figurákkal).
16/26 anonim válasza:
nem volt soha pedig 3 gyerekem van ,igaz ma már legfiatalabb is 14 éves.
18/26 anonim válasza:
Nincs azt sem tudtam másnál mit jelent eddig.
19/26 anonim válasza:
Vettem temuról, kb 200ft volt, de sosem tettük ki :D
20/26 anonim válasza:
Pedig baleset esetén nagyon hasznos tud lenni! Egyből látják hogy gyerek is van, keresik, ha kell küld a diszpécser gyermekmentőt stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!