Lenyelt szívoszál?
Figyelt kérdés
Egy balfsz voltam, el alvás elött pakoltam össze a 2 éves öcsém játékait és mikor pár másodpercre nem figyeltem és a kezéből a szìvoszál eltünt, le nyelhette, mivel nagyon álmos volt és vártam 30 percet hátha észre veszek valamit, de semmi komoly lélegzi ugyan úgy, be is aludt, nagyon félek, lehet baja?okt. 15. 00:29
1/7 anonim válasza:
1. Miért trágárkodsz?
2. Hogyan lehet egy hosszú csövet lenyelni?
3. Elalvás, lenyel, elaludt.
2/7 anonim válasza:
Egy szívószál vagy 25 centi, hogyan tudná már lenyelni, te sem tudnád, nyugi, bedugta a kanapé alá inkább.
3/7 anonim válasza:
Szívószalat nem lehet lenyelni
Csak az eleje ha leér a torkán már oklendene tőle.
Inkább nézz be a kanapé, bútorok alá, ott lesz az.
Le biztos nem nyelte.
4/7 anonim válasza:
Egyetértek a többséggel. Kizárt, hogy lenyelte volna. Inkább eldugta valahova. Nézz szét.
5/7 anonim válasza:
Nem nyelte le, nyugodj meg. Azt meghallottad volna, ha ledugja a száján, ugyanis tutira elkezdett volna öklendezni.
6/7 anonim válasza:
Meglett a szivoszal?
Mert nem nyelte le az tuti.
7/7 anonim válasza:
Biztos hogy nem nyelte le csak begurult az ágy alá majd ha tud beszélni kérdezd meg tőle hogy hova tette😃😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!