Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Antidepresszáns szedése...

Antidepresszáns szedése melletti terhesség esetén mekkora rizikója van, hogy beteg lesz a baba?

Figyelt kérdés

Mivel gondolom jönnek mindenképp olyan válaszok, hogy idióta vagy, neked nem való így gyerek stb…

Ezért le írom: Van gyerekem, jó anya vagyok! Gondjaim voltak, kezeltetem magam. Ez családi dolog. Nem megyek bele.

Gyereket nem tervezünk most megint, majd ha rendbe jövök. Viszont most késik. Holnap teszt! De ilyen helyzetekről szívesen olvasnék.

#terhesség #Antideprsszáns
okt. 9. 19:56
 1/4 anonim ***** válasza:
51%
Kisebb, mintha nem szednéd, se ez nem minden termékre vonatkozik. Orvosoddal konzultálj.
okt. 9. 20:19
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Barátnőm is gyógyszeres kezelés alatt állt amikor váratlanul teherbeesett. Váltottak gyógyszert, de végig szedte.

Gyönyörű, okos 3 éves fia van. :)

okt. 9. 20:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Én pont akkor lettem terhes mikor mar kezdtem csökkenteni az adagot ( nem is értem hogy, mert nekem teljesen megzavarta a ciklusom ) de teljesen egészséges lett mar lassan 3 éves. Mivel en pont egy hónappal később le is álltam így nem kellet másik gyógyszer meg plusz vizsgálat se volt. Inkább a nyugtatóval vigyázz ha szedsz mellé azt is.
okt. 10. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt nem lehet tudni. Befolyásolhatja nagy mértékben, hiszen magára a készítményt szedő egyénre is elég negatív hatással van. Főleg, ha vki már régóta szedi.
okt. 10. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!