2/9 anonim válasza:
Mint két "sima" (nem iker) testvér. Lehetnek nagyon hasonlóak de nagyon különbözőek is, nincs rá szabály.
3/9 anonim válasza:
A legjobb barátnőmnek van egy ikertestvére, kétpetéjű ikrek. A barátnőm alacsony, a tesója magas. Szőkék mindketten, de ennyi. Ja, és a tesója sokkal jobban hasonlít a nővérükre, mint a saját ikertestvérére.
4/9 anonim válasza:
Változó. Pl. az Olsen ikrek is csak kétpetéjűek, de gyerek- és kamaszkorukban elég hasonlóak voltak.
5/9 anonim válasza:
Amennyire a testvérek, de látványosabb, mert egykorúak is.
6/9 anonim válasza:
Én akiket ismerek ikerpárt,ők kétpetéjűek, külsőre csak az alkatuk, magasságuk egyezik meg. Mindketten lányok. Egyikük az anyjukra hasonlít jobban, másikuk az apjukra. :)
Egyikük kreol bőrű, világosbarna hajú, másik nagyon fehérbőrű, és fehéresszőke hajú. Alapból is így néznek ki, nem festik a hajukat, egyikük télen is enyhén barna, másikuk emlékeim szerint még nyáron sem.
7/9 anonim válasza:
Genetikailag pont annyira, mint a "sima" testvérek. Csak egy időben születnek. Ismerek olyan kétpetéjű ikreket akik ég és föld, meg olyan kis korkülönbséges tesókat, akik a méretüket leszámítva akár ikrek is lehetnének, annyira hasonlítanak 🤷🏼♀️.
8/9 anonim válasza:
Anyàm is iker,èn is.Egy kèt ismerősom "sima"testvèrek a gyerekeik,de jobban hasonlítanak,mint mi.
9/9 anonim válasza:
En lany vagyok es van egy fiu ikertesom.
En apam csaladja vagyok , tesom anyam öccsének a klónja. Szoval mi annyira se hasonlitunk mint a sima tesok 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!