Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan hogyan veszik fel a...

Sokan hogyan veszik fel a babavarot amikor nincs 3 ev munkaviszonyuk? Komolyan ezt is ki lehet jatszani?

Figyelt kérdés

Van aki azt mondta 3 honap munkaviszonnyal elintezte de tenyleg csak annyi volt neki.

En ezt nem ertem.

szept. 15. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Es a hazastarsanak mennyi volt?

Egyebkent a felteteleknek meg kell felelni, de eleg, ha csak az egyik fel teljesiti oket, nem kell mindketten.

szept. 15. 11:30
 2/12 A kérdező kommentje:
A hazastarsnak semmi.
szept. 15. 11:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ilyen nincs. Hazudott az illető.
szept. 15. 11:38
 4/12 babyboom567 ***** válasza:
78%
Ezzel az a baj, hogy aki így felveszi ,egészen biztosan belebukik.Szóval én nem irigylem, mert 5-10 év múlva gyerekkel lesz hatalmas bajban.
szept. 15. 11:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

De nem, nem tudjak igy felvenni. Ez egy hitel, vannak feltetelei.

Azt nem tudom miert hazudott es ennek mi ertelme, de ilyen nincs, szoval kar volt.

szept. 15. 11:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sokan felveszik = 1 valaki hazudott neked erről...

Hitel, komoly feltételekkel, amit ellenőriznek. Nem csak puszira osztogatják, bármennyire is szeretnek ezzel dobálózni.

szept. 15. 13:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy hitel felvételnel kis túlzással azt is tudni akarják mikor jársz wcre, nem lehet egy ilyen dolgot kijatszani. Vagy kamuzott, vagy a hazastarsanak megvolt a jogviszonya.
szept. 15. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem direkt hazudott, hanem fogalma nincs mit írt alá, csak kapott valami hitelt. Lehet hogy Csok volt vagy valami teljesen más. Alapból ha ennyi munkaviszonya van akkor sejtem hogy nincs sok élettapasztalata, így elképzelhető hogy nem tudja mit írt alá.
szept. 15. 13:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az igazolást nem lehet bekamuzni, mivel nem bemondásra megy.

Egyébként nem munkaviszony kell, hanem egész pontosan legalább 3 éves folyamatos társadalombiztosítási jogviszony, amiről az OEP-től kell igazolást kérni, és azt kell a hitelkérelemhez benyújtani.

szept. 15. 14:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy hazudik, vagy annyira ostoba, hogy fogalma nincs miről beszél. Vagy a kettő egyszerre.
szept. 15. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!