Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Panikbetegen merjek vallalni...

Panikbetegen merjek vallalni babat ha sokszor rosszul vagyok? Felek hogy terhesen megrosszabb lenne.

Figyelt kérdés

Nem szedek gyogyszert a panikbetegsegre mert egyszer megprobaltam egy robot voltam, lelassulva mint egy beteg ember, inkabb kibirom a rosszuleteket de nem akarok leszedalva lenni. Csak xanaxot szedtem neha, amikor nagyon rosszul voltam hogy megnyugodjak.

Nagyon sokszor rosszul vagyok..ram jon a felelem, a rosszulet, a mellkasi fajdalom, az erzes hogy megfogok halni. Eros szedules is van sokszor. Buszon is rosszul vagyok, ott nagyon.

Es szeretnenk babat de nem tudom merjek e igy vallalni.

Attol felek megrosszabb lenne ez az egesz. A szulesre meg gondolni se merek. Barmi fajdalmat ereznek olyan szinte fajna a mellkasom hogy elajulnek szerintem.

A vizsgalatokon is rosszul lennek ezeken en 1000&ra tudom.

De megis vagyok babara es szeretnenk. Nem tudom mit tegyek.

Xanaxot nem szednek ha terhes lennek mar,es igy se szedek sokat.

Meg amikor olyan kicsi kis torekeny lenne a baba akkor is felnek..

Amikor mar par honapos lenne akkor nem.

szept. 10. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
90%

Nem, ebben az állapotban szörnyen felelőtlen, önző dolog lenne gyereket vállalni.

A félelmeid jogosak. Egy mentálisan egészséges nő is megborulhat a hormonoktól, az új helyzet adta nehézségektől. Mivel egy kisbabát ellátni, majd egy tipegő hisztijeit kezelni nagyon nehéz feladat még alapjáraton is.

Mitől lennél te abban az embert próbáló időszakban jobban, mint most?

Szerintem fordulj egy jó szakemberhez, és dolgozz azon, hogy jobban legyél! Elsősorban magadra koncentrálj!

szept. 10. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
95%
Hat a terhesseg es a szules az meg semmi ahhoz a stresszhez kepest, ami utana jon a gyerekneveles soran :D
szept. 10. 21:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg ennyi rosszulléted van, ne vállalj babát. De a pánikbetegségből ki lehet jönni.. (saját tapasztalat)- gyógyszerek nélkül is. Nekem gyógynövényes "stresszoldó" van itthon, amit szerencsére egyre ritkábban jut eszembe bevenni, hetek telnek el, hogy hozzá sem nyúlok már. Én odáig jutottam, hogy a házból nem mertem kimenni, a gyerekemért a suliba 3 km-re kocsival nem mertem elmenni. Folyamatos szorongás volt rajtam, rettegtem a rosszulléttől, csak itthon éreztem magam biztonságban. Találd meg azt a hozzád közelálló "kezelést" , amiben hiszel és csináld. Nekem személy szerint rengeteget segítettek a "theta healing" "kezelések" + végeztem agykontrollt, ezt is használom a mai napig, + Domján Andrásnak vannak a youtube-on nagyon szuper meditációi ( https://www.youtube.com/@INVERSUM ) találd meg a neked megfelelőt, amit szívesen hallgatsz (én imádom a hangját :D ) - Nekem ezek rengeteget segítettek és már nem emlészem mikor voltam utoljára rosszul. Nem biztos, hogy Neked is ezek segítenek, de találd meg ami hozzád közeláll és merj kérni segítséget és hidd el ki tudsz jönni belőle ;) Kitartás! Sikerülni fog! Aztán jöhet nyugodtan a baba is... :)
szept. 10. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor biztos én vagyok a kivétel, de nekem terhesen ez elmúlt. De biztos közrejatszik, hogy minden stressz ezzel el is tűnt az életemből.
szept. 10. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A baba érkezésével kezdődik igazán az aggódás, hogy jól fejlődik-e, jól eszik-e, éppen jól van-e. Egy teljesen egészséges nőt is meg tud zavarni az az állandó felelősség, ami ezzel rászakad. Ha te a mozgólépcsőn vagy a buszon is bepánikolsz, akkor hogy tudsz kezelni egy közepes sérülést esés után vagy egy 40 fokos lázat? Akkor cselekedni kell és csak rontasz a helyzeten, ha a gyerek azt látja, hogy a világvége jött el egy szaladgálás és esés miatt.

Kezeltesd ezt a problémát, de addig ne vállalj felelősséget egy másik életért, amíg nem tudod kizárni ezeket a félelmeket (és tüneteket) a hétköznapi életedből, mert megnyomoríthatod egy formálódó emberke egész életét a kiskorban elültetett alaptalan rettegéssel. A gyerekek mindent átvesznek, erre gondolj, amikor döntesz, hogy alkalmas vagy-e már a feladatra.

szept. 11. 07:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt pánikbetegként azt mondom, hogy ne. Előbb tedd rendbe magad!
szept. 11. 11:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne ne ne!Egy gyerek nagy felelősség!Nem lehet csak így félre tenni ha te nem vagy olyan állapotban.
szept. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!