Milyen markaju pelenkat hord a babad?
Babylove és Libero, mikor melyiket van kedvem venni.
Ti mivel jártatok így?
Hat, probalgatni kell a markakat, nem lehet ezt maskepp, mert minden baba mas.
Nalunk most epp csak a pampers premium care pants a jo, de elotte tok jol mukodott pl a tescos pelus. Csak aztan valahogy ugy nott a kisfiam aranyaiban, hogy se a kisebb, se a nagyobb meret nem volt jo, atazott folyamatosan.
Es ugyanez volt a babylove, babydream, libero meg lidl-os pelusokkal is 🥲
Nappalra babydream, éjszakára pampers pants.
(Rossmannban ha sokat vásárol az ember kupon van kupon hátán, az 5-ös 102 db-os babydreamnek 33%-os kuponnal 44 Ft-rá jön ki darabja, a 96 db-os pampers pantsnek 68 Ft-ra.)
Mi a kórházban Libero Touch pelust kaptunk, az tök jó volt, itthonra előtte hasraütész-szerűen Pamperst vettünk, azt alig vártam, hogy elfogyjon...
Most nyaraláson elfogyott a Libero, amit vittünk, és a legolcsóbb, legkisebb csomagnyi pelust kerestem a Dm-ben, így ottani sajátmárkást vettünk, azzal sincs baj (ettől függetlenül szerintem maradok a Liberonál).
#6 "ottani sajátmárkást vettünk, azzal sincs baj (ettől függetlenül szerintem maradok a Liberonál)."
Ha a DM-saját márkás is bevált, akkor mi értelme Libero-t venni 2x annyiért? Nem kötekedés, csak kíváncsiság :)
7!
Mert a Rossmannba járunk! 😀
(De amúgy kicsit jobban meg tudom húzni valamiért a derekán a Liberot, csinosabb rajta, és könnyebb is ráadni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!