Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen markaju pelenkat hord...

Milyen markaju pelenkat hord a babad?

Figyelt kérdés
Uj pelust kell keresnunk, mert amit hasznalunk, tobbszor volt hibas, elszakadt :( 5-os meret, pedig a korabbiak nem voltak hibasak, sajnos a masodik csomagban is ilyenek.
szept. 10. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

Babylove és Libero, mikor melyiket van kedvem venni.

Ti mivel jártatok így?

szept. 10. 15:47
 2/13 anonim ***** válasza:

Hat, probalgatni kell a markakat, nem lehet ezt maskepp, mert minden baba mas.

Nalunk most epp csak a pampers premium care pants a jo, de elotte tok jol mukodott pl a tescos pelus. Csak aztan valahogy ugy nott a kisfiam aranyaiban, hogy se a kisebb, se a nagyobb meret nem volt jo, atazott folyamatosan.

Es ugyanez volt a babylove, babydream, libero meg lidl-os pelusokkal is 🥲

szept. 10. 16:01
 3/13 anonim ***** válasza:

Nappalra babydream, éjszakára pampers pants.

(Rossmannban ha sokat vásárol az ember kupon van kupon hátán, az 5-ös 102 db-os babydreamnek 33%-os kuponnal 44 Ft-rá jön ki darabja, a 96 db-os pampers pantsnek 68 Ft-ra.)

szept. 10. 16:21
 4/13 anonim ***** válasza:
Babylove
szept. 10. 16:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Én még a próbálgatás fázisában vagyok. Kezdtem az 1-es babydreams-sel, teljesen jó volt. Aztán egy szintén 1-es no names, az is. Aztán kaptunk 2-es Pampers prémium care-t, mert az a tuti, hát, abból minden kifolyt. Kapott még egy esélyt, mert hátha csak nagy, bár elvileg 4kilótól van, a babám meg 4,5 kiló volt, elraktuk későbbre. Aztán szintén baby dreams-ből már kettest vettem, mert az 1 elszorította a combját. Na, azzal már több baleset is volt. Szóval egyelőre keressük az igazit...
szept. 10. 16:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Mi a kórházban Libero Touch pelust kaptunk, az tök jó volt, itthonra előtte hasraütész-szerűen Pamperst vettünk, azt alig vártam, hogy elfogyjon...

Most nyaraláson elfogyott a Libero, amit vittünk, és a legolcsóbb, legkisebb csomagnyi pelust kerestem a Dm-ben, így ottani sajátmárkást vettünk, azzal sincs baj (ettől függetlenül szerintem maradok a Liberonál).

szept. 10. 16:53
 7/13 anonim ***** válasza:
49%

#6 "ottani sajátmárkást vettünk, azzal sincs baj (ettől függetlenül szerintem maradok a Liberonál)."

Ha a DM-saját márkás is bevált, akkor mi értelme Libero-t venni 2x annyiért? Nem kötekedés, csak kíváncsiság :)

szept. 10. 17:01
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

7!

Mert a Rossmannba járunk! 😀

(De amúgy kicsit jobban meg tudom húzni valamiért a derekán a Liberot, csinosabb rajta, és könnyebb is ráadni.)

szept. 10. 17:10
 9/13 anonim ***** válasza:
A kedvenc a Babylove. A Pamperstől hólyagos kiütései lettek, dobtam is ki. A nyári melegben Lupilut hordott, mert az vékony, de kaptunk valami szlovák cuccot is, azt hiszem Lhara volt a márkája, hát az valami borzalom. Ugyanígy szakad el, ahogy írtad, plusz vastag is.
szept. 10. 17:15
 10/13 anonim ***** válasza:
Minden baba más. Nálunk csak a pampers pants a jó. Abban nincs baleset bírja az éjszakát is. Próbáltuk még libero tuch, up go, tesco márka, rossman, dm, penny, lidl meg még pár no name márka. Nem voltak jók. Kísérletezz.
szept. 10. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!