Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Császár után meddig véreztél?

Császár után meddig véreztél?

Figyelt kérdés

Annyira unom már, mintha soha nem akarna végetérni☹️ Tudom, nagyon változó, de kíváncsi vagyok, mire számíthatok, kb.mi a jellemző.

(Ha kerek hét, akkor a többhöz írd. Pl.pont 4 hét, akkor több, mint 4, de kevesebb, mint 5 hét.)

szept. 4. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8 hétig. 2 sima szülésem volt előtte, ott 2-2 hétig véreztem. Én a vérhigítóra gyanakszom, ahogy elfogyott, elmúlt a vérzésem is pár nappal később.
szept. 4. 19:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Császár volt,egy hétig volt erősebb utána egyre gyengébben de összesen 3-4 hét.
szept. 4. 22:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapig. Nem erősen,de a barnázás nem akart elmúlni. (Voltam vele orvosnál is, de semmivel nem lettem okosabb.) Már alig vártam hogy megjöjjön rendesen, hátha azután kitisztulok és megszűnik. Így is lett. Amint elkezdtük a hozzátáplálást 4 hónaposan (előtte csak szoptattam), egyből meg is jött, és utána már nem volt vérzés. Csak a mensi, az egyből rendszeres lett ahogy visszatért.
szept. 4. 22:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Na, bakker. Erre se voltam felkészülve. Azt hittem, pár hét és vége. Arra mondjuk számítottam, hogy amilyen lúzer vagyok, hogy utána rögtön meg is jön, ha szoptatok, ha nem. De az nem volt benne a pakliban, hogy maga a vérzés is ilyen végeláthatatlan.
szept. 4. 22:26
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es vagyok. Nekekm 9-10 hónapos volt mikor újra megjött, hiába volt meg nyugodtan szopizott.
szept. 5. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!