Szoptatok, mégis megjött a 7. héten. Más is volt így? Nem bántam volna, ha még békénhagy, hisz most múlt el a tisztulási.
Figyelt kérdés
Az is több mint hat hétig tartott, erre most meg itt van ez. Nem is értem, mert az első babámnál csak a 8. hónapban jött meg, pedig ugyanígy szoptattam. :( Ráadásul a tejem is eléggé megcsappant.2009. jan. 7. 11:24
1/2 anonim válasza:
szia! sajnos dettó ugyanígy voltam... a második alkalommal (persze most pontosan megjött, pedig régen akár 40 napos is volt egy ciklusom) már annyira megcsappant a tejem, hogy pár nap után el is apadt. azóta is próbálkozom visszahozni, sikertelenül. napi 10 ml az eredmény.
az én fiam sajna tápszert is kapott pótlásként, így amikor megjött, szívesebben itta azt, mint cicizett (nem ízlett neki a tej, csak a tápszerbe tudtam keverni).
ha te csak szoptatsz, azt ajánlom, semmiképp ne nyúlj pótláshoz, mert a mensi után minden visszaalakul! valahogy bírd ki, biztos lesz nyűglődés a kicsi részéről is, de megéri, ha akarsz még tovább szoptatni.
sok sikert!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a választ! Ugyan még elég a tejem, de késő du. ill. este már kiskanállal kell pótolnom a reggel lefejtből. Ezért napközben is elkezdtem fejni minden etetés után. Tegnap és tegnaplőtt nyammogott is rajta, és ahogy visszaemlékszem, két hete is - akkor lehetett peteérésem, és tudom, hogy egészen más ízű és szagú ilyenkor a tej. Kifejezetten rossz. :( Tudom, mert az elsőnél csak fejtem, és amikor nem volt hajlandó elfogadni, megkóstoltam, és brrr... :/ Azért a 3 évesemnek ízlik. :D (Nekiadom, ha ilyen egy-két kortyok maradnak a lefejtből.) Remélem, hogy visszaáll a rend, mert ma éjszaka pl. vagy hatszor nekiállt nagyon sírni, pedig több mint két hete 10-től reggel fél 9-ig aludt.
2009. jan. 7. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!