Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért nem kíván terhesség...

Miért nem kíván terhesség alatt a férjem?

Figyelt kérdés

Furcsa, mert körülbelül két hónapja van ez így, most vagyok hét hónapos.

Volt már, hogy megkérdeztem, de mindig mást mond, és úgy érzem, hogy csak kifogás. Volt, hogy azt mondta, hogy mert nem akar zavarni, amikor fáradt vagyok.

Ezt azért nem értem, mert sosem volt ebből probléma, sőt, volt hogy beszéltük, hogy milyen jó, hogyha fáradt vagyok akkor sem vetem meg az együttlétet.

Olyan is volt, hogy ideges volt, ha nem volt együttlét, ezért tartom furcsának, mert mindig nehezen bírta.

A baba nem zavarja, legalábbis ezt mondja.

Úgy kezdődött, hogy elkezdett hanyagolni, belevágott a közepébe, velem nem foglalkozott, majd szépen lassan a szex is elmaradt.

Közben mégis ugyanúgy ölelget, puszilgat, de nem ér hozzám úgy.

Feltűnt, hogy más nőket megnéz, vagy ott vagyok mellette és apró flörtölések hagyják el a száját, ami nekem nagyon kellemetlen, volt olyan is, hogy a nő nézett rám kínos tekintettel, nyilván neki is kellemetlen volt. De már ezek miatt sem merek neki szólni, mert iszonyúan viszi lefelé az önbizalmamat.

Ott tartok, hogy szégyellem magam előtte. Nagyon nehéz nekem így is, hiszen világ életemben figyeltem az alakomra, edzeni jártam, figyeltem a kajára, de most ez egy ilyen helyzet, változik a testem, de abszolút nem mondanám vészesnek.

Rosszul esik, mert közben más férfiak dícsérnek, csak ő nem.

Inkább telefonozik ha odakerülne a sor, és ha szólok neki, hogy kicsit foglalkozzunk egymással akkor csak megölel és alszik.

Hogyan kellene vele erről beszélnem? Próbáltam tényleg, de mindig más van mondva, és már nem tudom, hogy valójában mi van mögötte.

Utoljára mikor mondtam neki, hogy tudom, hogy nem kíván, akkor volt együttlét, de csak ilyenkor.

És nem akarom, hogy most is ez legyen, mert akkor ez nem őszinte, nekem pedig így nem jó, mert nagyon megalázó. :(

aug. 26. 14:20
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Sajnálom. Az biztos hogy miután meglesz a baba még kevesebb kedvetek, időtök lesz a bármilyen együttlétre is, pláne a szexre.

Úgyhogy még most jó lenne valahogy tisztázni, mert a neheze majd csak most fog következni és az érzelmileg, fizikailag is megterhelő lesz.

aug. 26. 14:43
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem hiába mondja, hogy nem zavarja a baba ez nem így van. Sok férfit zavarja közben. Az én férjem is így volt, a másodiknál már engem is zavart. Mindig akkor kezdett el mocorogni a hasamban amikor lehetett volna valami.
aug. 26. 14:46
 3/24 A kérdező kommentje:
Tudom. Én ezért is szeretnék ezen változtatni. Sokat mondom neki, hogy ha megszületik a pici, akkor tényleg nem lesz rá idő, akkor már nekem nem lesz rá időm és szerintem kedvem sem, de nincs változás
aug. 26. 14:47
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Párterápia?
aug. 26. 14:55
 5/24 anonim ***** válasza:
86%
Ja azt hozzá tenném, hogy az hogy kikezd más nőkkel előtted az nagyon nagy tiszteletlenség, és jelez valami nagyobb gondot. A szex hiánya nem okoz ilyet senkinél. Úgyhogy én lehet gyanakodnék nincs-e valakije.
aug. 26. 14:56
 6/24 anonim ***** válasza:
92%
A párod egy paraszt és valszeg utólag jött rá hogy mégsem akar apa lenni,csak nem elég tökös kimondani.
aug. 26. 15:07
 7/24 anonim ***** válasza:
10%
Te se tartod magad gusztusosnak, akkor tőle miért várod el? MEgsérteni nem akar, mégse vághatja a képedbe, hogy dráágm, bálnára nem izgulok.
aug. 26. 15:07
 8/24 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon sok férfi így van
aug. 26. 15:50
 9/24 anonim ***** válasza:
62%

Sok férfi agyban nemtud elvonatkoztatni. Amúgy énse tudok nőként. Egyik pillanatban hívjuk, hogy gyere fogd gyorsan a pocim rug a baba a másik pillanatban meg alatta nemsokkal teljesitenie kellene.

Bár a te esetedben neharagudj meg, de szerintem is kifele kacsingat. Egy normális pasi nem flörtölget másik nőkkel, főleg nem a várandós felesége mellett.

aug. 26. 15:57
 10/24 A kérdező kommentje:

“MEgsérteni nem akar, mégse vághatja a képedbe, hogy dráágm, bálnára nem izgulok.”

Fhuha, ha te egy nőt, aki a szíve alatt hordja a babáját, és konkrétan ő táplálja, tartja életben, egészségesen, azt te tudod úgy hívni, hogy bálna, akkor nagy a probléma ott fent a toronyban.

Én nem mondtam, hogy bálnának érzem magam, hanem hogy egyértelműen változik a testem, mint általában minden leendő anyának, és hogy én nem tartom vészesnek, viszont párom viselkedése alapján kezdem rosszul érezni magam!

De várj, újra olvasom amit kérdeztem, hátha csak nekem van problémám az értelmezéssel, amit én fogalmaztam meg…

Kérlek mondd, hogy nem egy nő vagy? Mert ez nőként rohadtul gáz lenne tőled.

aug. 26. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!