Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol lehet bejelentést tenni a...

Hol lehet bejelentést tenni a gyamugynel ?

Figyelt kérdés

aug. 23. 14:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Megkeresed a neten a településedhez tartozó gyermekvédelmi szervet, és ott bejelentést teszel.

A védőnő miért nem intézkedik?

aug. 23. 16:52
 12/21 A kérdező kommentje:

Mert nem szeretne gyereket elvenni, neki az a megoldás hogy majd elköltöznek és majd ott foglalkozik velük más.

De ez most lényegtelen

Nyilván nem unalom bol avatkozik bele más ..

aug. 23. 17:33
 13/21 A kérdező kommentje:

Pénzt is többször kértek

Adtunk nekik hogy a gyereknek legyen kaja

Illetve nagyon nagyooon sok cuccot vittünk aminek kb fel évig ki kellett volna tartania

Ehhez képest a kicsi éhezik.

Legutóbb mikor voltunk náluk csak egy doboz tapszert tudott mutatni ami nem volt felbontva (jelzem 3 hónapja ott volt mikor először mentünk)

Édesanyám mikor főzött vitt nekik is ebédet hogy tudjon mit enni mert terhes.

És most mikor megkérdeztem mikor szül nem tudta megmondani..

Csak szeptember vagy október volt a válasza

Illetve tegnap az orvosnál voltam és mondta hogy vizsgálatok és tanácsadásokon sem jelenik meg. Sem o sem a gyerek.

De most költözni akarnak tovabb így nem akarnak foglalkozni velük.

D most attól félünk barátnőimmel nehogy meg szüljön otthon és kárt tegyen a gyerekben ..

Bármi megtörténhet a mai világban. Szerintem az az anya aki éhezteti a gyereket anyának nem nevezhető. Ha akarna változtatni pl megoldás lett volna az anyaotthon. Az apa sem dolgozik nagyon rég óta (kb 2 éve) családi és gyesbol élnek amit tudjuk hogy a kicsire se lenne elég az a pénz. Az apa tobb lehetőséget is kapott , helyben is de neki az kevés pénz.. illetve mikor napi 10 ezért kelt volna mennie dolgozni akkor elaludt mert o nem bir korán kelni és meg nagyon sokat mesélhetnénk.

Sajnos már más megoldás nincs..

aug. 23. 18:13
 14/21 anonim ***** válasza:
82%
Kikeresed az illetékes telefonszámot és felhivod és elmondod, mi ebbe olyan rohadt bonyolult?? A védőnőnek pedig ilyenkor jelzesi kötelezettsége van, ha valóban veszelyeztetettseg áll fenn, nem csak te gondolod azt. Ha elmulasztja, bűnügyi eljárás indul ellene, azt ő sem akarja. Szóval ha valóban így van, akkor a szakemberek már intezkedtek. Ha a te bejelentése de viszik el a gyerekeket, számíts a megtorlasra a család részéről. Mert a gyamhivatal nem fog szorakozni.
aug. 23. 21:22
 15/21 A kérdező kommentje:

Te egy nagy nulla vagy .

A család részről senkijuk nincs. Mivel a szüleik meghaltak.

Egy

Kettő

A védőnőnek már rengetegen szóltak.

És ha o nem tesz semmit akkor meg kell pl halnia a gyereknek vagy a majd megszületendő babának hogy valami történjen ? és lecsukjak a védőnőt pl és mivan akkor ?

Ember te fogyatékkal élsz

De igazad van azért van annyi csecsemő halál gyermek erőszak és sorolhatnam meg holnap reggelig mert a sok f**zkalap ember inkább elfordítja a fejet minthogy segítsen.

Egyébként ahol pl sok családtag van legyen az mondjuk egy cigány család nem veletlen találtam ki az anonimitast ami tudod azt jelenti hogy elmondod mivan de nem hivatkoznak rad. De mindegy csak az időmet pazarlom rad.

De les**rom egyébként amit mondasz sőt az egészet. Itt be is fejeztem az irogatast neked további jó időtöltést a degenerált válaszaid hoz.

aug. 23. 22:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, melyik lenne ez a helység? Az adot kormányhivatal gyámügyi osztályán kell jelezni.
aug. 24. 09:29
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Menj be a területileg illetékes gyermekjóléti központba és tegyél jelzést.
aug. 24. 10:16
 18/21 anonim ***** válasza:
9%
védőnő,gyerekorvos,ovoda mind szoltak volna gyámügynek ha gond lenne vagy már gyámügy tudis rola.
aug. 24. 17:02
 19/21 anonim ***** válasza:
89%

Amiket leirtal azok alapján előbb-utóbb kiemelik a gyerekeket a családból. És lehet az anyuka a kórházból sem hozhatja ki a babát.

Lehet azert is akarnak tovább állni, mert érzik hogy felfigyeltek rájuk.

aug. 25. 11:35
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Ennyi retartált válaszadót még nem láttam akik még a kérdezőt kérdezik fel, hogy mégis kinek a kicsodája, meg minek avatkozik bele. Normálisak vagytok?? Védtelen kis gyerekekről van szó akik nem tudnak segítséget kérni, mert valószínű még nem érik fel ésszel, hogy baj van, mert számukra ez a természetes. Kérdező, én nagyon örülök neki, hogy vannak még ilyen emberek mint Te, aki meglátja, hogy baj van és cselekszik is. Egyébként nem tud a kérdező rosszat tenni velük, hisz egy hatósági szerv törvények, kivizsgálás alapján ítéli meg az ügyet, így ha esetleg kiemelik a gyerekeket annak nyomós oka lesz. Sajnos lehet Mo.on a gyermekvédelem mégsem annyira sikeres mint ahogy propaganda állítja, és nem történik semmi, de legalább a nyakukra járnak, és érzik a nyomást. Nem ismerlek, de én innen is köszönöm neked az önzetlen fáradtságot az ügyükkel kapcsolatban.
aug. 25. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!