Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 11 hónapos kislányom kisajka...

11 hónapos kislányom kisajka nem fejlődött ki?

Figyelt kérdés

Már születésekor észrevettem, hogy ugye a két nagyajak megvan de az egyik kisajak hiányzik. Egy ott van de a másik nincs. El akartam vinni gyermeknőgyógyászatra, hogy megmutassam de a hazidoki szerint nincs rá szükség ő látja hogy a vizeletnek van hol tavoznia és ennyi

🤷. Hagyjam vajon vagy vigyem el gyereknőgyogyihoz?

2024. aug. 22. 21:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha a háziorvos azt mondja minden ok.. Csak érdekelne, szted a nőgyógyász mit tudna még pluszban mondani? Minden rosszindulat nélkül: szted tudna vmi varázsigét, hogy kinőjön a másik is? Nem vagyunk egyformák... Szerencsére a vizelettel nincs probléma, ezek szerint a hüvelye is megvan.. "csak" egy kisajak hiányzik.. Nem ezen fog múlni a párkapcsolata. Minden rosszindulat nélkül érdekelne: Mit várnál egy nőgyógyásztól?
2024. aug. 22. 21:10
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ott van a másik is, csak valószínűleg nem egyforma.

Nem mindenkinek egyforma a két kisajka a felnőtteknél sem!

2024. aug. 22. 21:23
 3/14 anonim ***** válasza:
53%
Ha a háziorvos szerint normális, akkor nem aggódnék, de ha te igen, akkor mutasd meg egy másik orvosnak.
2024. aug. 22. 21:49
 4/14 anonim ***** válasza:
80%

Mindenképpen vinném nőgyógyászhoz. Különbség van aközött, hogy nem egyformák, és aközt, hogy hiányzik az egyik. Egyébkènt már a kórhàzi újszülöttvizsgàlaton nézniük kellett volna a nemi szervek èpségèt.

Ha tényleg hiànyzik, az annak a jele is lehet, hogy hormonàlis eltèrèse van, vagy a belső szervei sem mind fejlődtek ki.

2024. aug. 22. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
46%
4: totál kíváncsiságból és nem azért, hogy "ellentmondjak" neked! Ezek nem látszódtak volna az uh-? Mármint a belső szervek rendes kifejlődése?
2024. aug. 22. 22:45
 6/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem reg futyis kerdes volt.. anyuka kicsinek tartotta.. ugyan ez.. attol hogy elviszed nem tortenik csoda es lesz..
2024. aug. 22. 22:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Létfontosságú szerveket nézik uh-n. Sok minden randellenesség van, amit nem vesznek észre.
2024. aug. 23. 00:05
 8/14 A kérdező kommentje:

Szerintem ez uh- n nem derül ki! Azért szeretném elvinni, mert ebből adódóan arra gondolok, mi lehet esetleg amit nem látok! Pl hüvelye ki van e fejlodve...stb

... Azért gondoltam még most, mert picike nem emlékszik rá, hogy vki oda nyúl neki! Nem sérül lelkileg mint pl egy két éves. Csak beszélni akartam a témáról, mielőtt beongyolok vele, más ezt hogyan gondolja.

2024. aug. 23. 04:39
 9/14 A kérdező kommentje:
* berongyolok
2024. aug. 23. 04:40
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is elvinném. Max még egy doki ránéz és feleslegesen adsz ki pénzt, de legalább megnyugszol, hogy minden rendben van.
2024. aug. 23. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!