Fél éve szültem,és most olyan pattanásos a bőröm mint még soha. Ajánlanátok valamit? Egyébként száraz. Valami jó arcradírt esetleg? Mélytisztítót?
Figyelt kérdés
aug. 18. 22:22
1/4 anonim válasza:
Én pattanásokra (igaz nem terhesség után vagyok) gyógyszertári krémet használok (amit ott helyben csinálnak meg, tehát a nevét nem tudom megmondani) ez annyit csinál, hogy a teljesen piros pattanásokat az éjszaka alatt sárgává teszik, tehát ki lehet nyomni őket.
Micellás vízzel reggel&este töröld át az arcod.
2/4 anonim válasza:
Inkább menj el kozemtikushoz, mielőtt összebarmolod az arcod, mint én a sajátom :/
3/4 anonim válasza:
Az első terhességem alatt folyamatosan ronda pattanásos volt az arcom. Elkezdtem járni a vége fele kozmetikushoz és nagyon szépen rendbetette. Így a másodiknál már alapból jártam. Szerintem is inkább menj oda és ő megcsinálja neked úgy ahogy kell.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek
aug. 19. 00:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!