Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Úszópelenka vagy valami más?

Úszópelenka vagy valami más?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mennénk strandra a babámmal, de még anyatejes ergo híg a szeklete. Általában nem szokott délután kakilni hanem reggel rendezi ezt az ügyet 99%-ban. De szöget ütött a fejembe hogy mi van ha mégis strandolás közben bekakil az úszópelusba. Ugye a vizeletet nem tartja meg de akkor gondolom a híg székletet se. Most akkor hogy vigyem vízbe vagy mit adjak rá? Valaki aki jártas ebben és sokat strandolnak/fürdenek adjon tanácsot légyszi.

Köszönöm annak aki normálisan válaszol.

aug. 12. 10:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%

A mosható úszópelenka sokkal jobban zár, mint az eldobható.

Nem véletlen, hogy bizonyos uszodákban is azt kérik.

aug. 12. 10:22
 2/13 anonim ***** válasza:
67%

Én csak azt tudom mondani, hogy kit ne csinálj. Én azt hittem okos vagyok, és feltaláltam a spanyolviaszt, ezért rajta hagytam a sima pelenkát és arra húztam az úszópelust. Két perc után kb tízszeresére szívta magát a sima pelenka.

Érdemi tanácsot sajnos nem tudok adni, de ezt ne csináld :)

aug. 12. 10:24
 3/13 A kérdező kommentje:
Nyilván ilyen 10-15 percekre vinném be a vízbe de sose lehet tudni hogy ez idő alatt nehogy baleset érjen és bekakiljon.
aug. 12. 10:40
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Haha 2-es, ez aranyos :D

Nalunk a ferjem kovette el azt a baklovest, hogy uszopelusban vitte el a strandra, amikor nyaraltunk.

Szerencsere csak egy 10 perces seta volt, lehetett volna rosszabb is a helyzet, de azert sikerult a babakocsit kicsit lepisilni 😂

aug. 12. 11:05
 5/13 anonim ***** válasza:
22%
Beviheted nyugodtan. Ha a pisit átengedi - ergo belepisil a medencébe, akkor már mindegy végülis, hogy mellé még belefosik-e, másrészt meg magad írod, hogy 10-ből 9-szer reggel rottyant...
aug. 12. 11:08
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Úszópelus és rá egy úszógatya/ bugyi. (van babáknak is kínaiban, dm-ben)

A fiam 2.5 fél múlt,még sajnos nem szobatiszta és hasmenős.

De ez a kombó benttartja amit bent kell, és nem szív fel annyi vizet sem.

aug. 12. 11:11
 7/13 anonim ***** válasza:
21%

#6 "A fiam 2.5 fél múlt,még sajnos nem szobatiszta és hasmenős."

2,5 évesen miért hasmenős még? Már elnézést a keresztkérdésért. Mikkel eteted?

aug. 12. 11:12
 8/13 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy mikkel etetem? :D

Neki hígabb, ilyen típus.

aug. 12. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Hát, csak érdeklődtem, hogy biztosan nincs-e valami érzékenysége, allergiája, stb, utánajártál-e. Nem gondolnám normálisnak a jelenséget, azért kérdeztem.
aug. 12. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs érzékenysége, napi 1x, és akkor ilyen. Eszik mindent.

Nem tudok mit tenni, remélem majd kinövi, mint a tesója.

Védőnő szerint a gyors anyagcseréhez van köze.

aug. 12. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!