Úszópelenka vagy valami más?
Sziasztok, mennénk strandra a babámmal, de még anyatejes ergo híg a szeklete. Általában nem szokott délután kakilni hanem reggel rendezi ezt az ügyet 99%-ban. De szöget ütött a fejembe hogy mi van ha mégis strandolás közben bekakil az úszópelusba. Ugye a vizeletet nem tartja meg de akkor gondolom a híg székletet se. Most akkor hogy vigyem vízbe vagy mit adjak rá? Valaki aki jártas ebben és sokat strandolnak/fürdenek adjon tanácsot légyszi.
Köszönöm annak aki normálisan válaszol.
A mosható úszópelenka sokkal jobban zár, mint az eldobható.
Nem véletlen, hogy bizonyos uszodákban is azt kérik.
Én csak azt tudom mondani, hogy kit ne csinálj. Én azt hittem okos vagyok, és feltaláltam a spanyolviaszt, ezért rajta hagytam a sima pelenkát és arra húztam az úszópelust. Két perc után kb tízszeresére szívta magát a sima pelenka.
Érdemi tanácsot sajnos nem tudok adni, de ezt ne csináld :)
Haha 2-es, ez aranyos :D
Nalunk a ferjem kovette el azt a baklovest, hogy uszopelusban vitte el a strandra, amikor nyaraltunk.
Szerencsere csak egy 10 perces seta volt, lehetett volna rosszabb is a helyzet, de azert sikerult a babakocsit kicsit lepisilni 😂
Úszópelus és rá egy úszógatya/ bugyi. (van babáknak is kínaiban, dm-ben)
A fiam 2.5 fél múlt,még sajnos nem szobatiszta és hasmenős.
De ez a kombó benttartja amit bent kell, és nem szív fel annyi vizet sem.
#6 "A fiam 2.5 fél múlt,még sajnos nem szobatiszta és hasmenős."
2,5 évesen miért hasmenős még? Már elnézést a keresztkérdésért. Mikkel eteted?
Mi az, hogy mikkel etetem? :D
Neki hígabb, ilyen típus.
Nincs érzékenysége, napi 1x, és akkor ilyen. Eszik mindent.
Nem tudok mit tenni, remélem majd kinövi, mint a tesója.
Védőnő szerint a gyors anyagcseréhez van köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!