Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYOD után el lehet menni...

GYOD után el lehet menni munkanélkülire, amíg nem találok állást?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy számolják ezt a GYODból?
júl. 30. 11:32
 1/4 babyboom567 ***** válasza:
81%
szerintem nem, hisz ez ellátás.Ellátás meg nem lehet ellátásnak az alapja.
júl. 30. 12:46
 2/4 babyboom567 ***** válasza:
58%
De honnan tudod, hogy nem leszel jogosult a gyodra tovább?
júl. 30. 12:59
 3/4 A kérdező kommentje:

Már tavaly előtt is belengette a pontozó hölgy, hogy nagyon rezeg a léc, pedig akkor még nagyon nehéz volt, 14 pontot kellett volna kapnunk az én számításom szerint, őszintén, de 8at adott olyanokra, amiket nem tudom, honnan vett, mert én nem azt mondtam, a gyereknek meg éppen csak köszönt, a papírokra meg rá se nézett, se azokra, amiket előzőleg csatoltam, se azokra, amiket elétettem.. egy egyszerű idős ápolónéni volt, aki végtaghiányosokhoz van szokva, említette is példának, hogy ezt olyanok kapják, akiknek hiányzik a fél lábuk, nem pedig mi..

Idénre már épp, hogy meglenne a 8 az én számításom szerint, de mivel megint ezt a nőt kapjuk, biztos vagyok benne, hogy nem lesz meg.

Szóval érdemes GYODot lemondani előre, és közben nézni teljes munkaidős állást? De ha valahol kezdhetnék, nem fognak felvenni GYODdal(így csak 4 órára tudnak bejelenteni), illetve megijednek az egésztől(próbáltam az elmúlt fél évben párszor, véletlen sem jó ötlet ezt a feltételt, de még a "sérült gyerek" szöveget sem elsütni, megijednek, hogy a jövőben gond lehet belőle és sokat hiányoznék..)le kellene mondani interjúk előtt..

Egyébként nyugdíjat vonnak belőle, és szolgálati időnek is számít, olyan, mintha az állam helyett "dolgoznék", azért ez nem olyan, mint mondjuk egy GYED, vagy gyermekvédelmi összeg. Lehet, hogy betelefonálok holnap rákérdezni.

júl. 30. 17:16
 4/4 babyboom567 ***** válasza:
Le ne mondd!
júl. 30. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!