Tetszik a Miroslava név?
Figyelt kérdés
Így, eredeti formájában. Ha jól tudom, nincs is még magyarosított verziója.2024. júl. 26. 07:42
11/18 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem szeretem az oroszos/ukrános/balkáni/szláv neveket.
12/18 anonim válasza:
9: Minden nevet lehet "csúfolni" valami miatt. De ha most ezt a nevet kapja akkor nem fog kilógni a többiek sorából. Mindenkinek török szappanopera és más flancos neve lesz.
A név szép, de szerintem nem ebbe az országba való.
13/18 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írja, a név szép, idehaza a szlovén apuka végül is jó indok, de feltehetőleg inkább Mira becézéssel lesz majd használva. Ha a Mira tetszik mindkettőtöknek, érdemesebb lenne inkább azt adni, ha Magyarországon fogtok élni.
14/18 A kérdező kommentje:
Pont hogy nem biztos, hogy örökre itt fogunk maradni. Jelenleg a határ mellett élünk Magyarországon, a férjem pedig naponta átjár ingázni dolgozni. Lehet, hogy idővel átköltözik a teljes család, de jelenleg jól megvagyunk Magyarországon.
Amiatt adnánk szláv nevet, mert a vezetéknév is tipikus szláv.
2024. júl. 26. 12:45
15/18 A kérdező kommentje:
A Mira az szép; de olyan sok van belőle :-) (az én környezetemben)
2024. júl. 26. 12:46
16/18 anonim válasza:
És ha Miriam lenne?
Szép a név csak nem itthon.
18/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik mióta hallottam a Sárkány című filmben, sőt ez kb az egyetlen idegen hangzású név amibe a férjem is belement volna, de végül valami magyarosabbat adunk majd ha lányunk lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!