Szeretnék érdeklődni, hogy az Emily név adható e Magyarországon?!
Aha értem. Hát köszönöm a válaszokat mindenkinek. Nekem tetszik Y-nal is és i-vel is.🥰 Mindenkinek nem egyezhez az ízlése,de így van rendjén 🙏🏽❤️
További szép nyarat mindenkinek 🥰❤️
Kedves utolsó. Mármint mire érzed hogy nem véletlenül ritka?🤣
Hogy I vel rettenetes és nekem proli hangzása van. De megkérdeztem két embert most és ők is azt mondják hogy így ne. Emília gyönyörű, de az Emili...felnőttként ciki már, magyar fülnek pedig idegen
Köszönöm válaszodat 🥰
Egyenlőre még ez a név marad,mert nekünk tetszik. Aztán majd kiderül változik e vagy sem a szülés végéig 🥰
Emiliként adható, de így, leírva borzalmasan néz ki.
Nem büntetném ezzel a gyerekem. Akkor már inkább adnám az Emíliát, mert meghonosodott és teljesebb hatású alak.
Szerintem pl a Péter nevet lehet, hogy sokan azért adják, mert a Peti becézés cuki, kedves. De amúgy lehet, hogy önmagában a Péter név nem tetszene nekik.
Meg pl asszem, régen nem volt anyakönyvezhető külön a Gergő, amúgy meglepődtem, itt olvastam valaki írta, hogy neki amúgy konkrétan a Gergely név nem tetszik, a Gergő már igen. Asszem, Gergőként anyakönyveztette a gyerekét, akkor már lehetett.
Nekem amúgy így, magyar környezetben az Emili túl becenévhangzású, és túl idegenhangzású. Emíliát adnám, gyönyörű, komoly, elegáns, tökéletes.
Ezeket csak érdekesség-képpen írtam le, nem akarok senkit megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!