Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretnék érdeklődni, hogy az...

Szeretnék érdeklődni, hogy az Emily név adható e Magyarországon?!

Figyelt kérdés

júl. 22. 14:12
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Aha értem. Hát köszönöm a válaszokat mindenkinek. Nekem tetszik Y-nal is és i-vel is.🥰 Mindenkinek nem egyezhez az ízlése,de így van rendjén 🙏🏽❤️

További szép nyarat mindenkinek 🥰❤️

júl. 23. 02:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó. Mármint mire érzed hogy nem véletlenül ritka?🤣

Hogy I vel rettenetes és nekem proli hangzása van. De megkérdeztem két embert most és ők is azt mondják hogy így ne. Emília gyönyörű, de az Emili...felnőttként ciki már, magyar fülnek pedig idegen

júl. 23. 05:29
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszodat 🥰

Egyenlőre még ez a név marad,mert nekünk tetszik. Aztán majd kiderül változik e vagy sem a szülés végéig 🥰

júl. 23. 06:39
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért arra is gondolj, hogy a gyereknek kell ezt a nevet viselni. Én nem örülnék ha Emili, Dézi, Ájlin vagy valami hasonló nevet kapnék.
júl. 23. 06:43
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Emiliként adható, de így, leírva borzalmasan néz ki.

Nem büntetném ezzel a gyerekem. Akkor már inkább adnám az Emíliát, mert meghonosodott és teljesebb hatású alak.

júl. 23. 10:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Így leírva szerintem sem szerencsés. Én sem örülnék, ha ez lenne a nevem, de az Emíliának örülnék. Azt is lehet Emilinek becézni.
júl. 26. 11:50
 17/19 anonim ***** válasza:
58%
Persze, adható az én csivavám is Emili
júl. 26. 13:14
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pl a Péter nevet lehet, hogy sokan azért adják, mert a Peti becézés cuki, kedves. De amúgy lehet, hogy önmagában a Péter név nem tetszene nekik.

Meg pl asszem, régen nem volt anyakönyvezhető külön a Gergő, amúgy meglepődtem, itt olvastam valaki írta, hogy neki amúgy konkrétan a Gergely név nem tetszik, a Gergő már igen. Asszem, Gergőként anyakönyveztette a gyerekét, akkor már lehetett.

Nekem amúgy így, magyar környezetben az Emili túl becenévhangzású, és túl idegenhangzású. Emíliát adnám, gyönyörű, komoly, elegáns, tökéletes.

Ezeket csak érdekesség-képpen írtam le, nem akarok senkit megbántani.

júl. 28. 20:16
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Emília gyönyörű, Emili tragikus
júl. 29. 05:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!