Befizetnétek a gyereket a menzára, ha szinte soha nem eszi meg a benti ételt, de ha nincs befizetve nem mehet a társaival ebédelni?
Meg a jó K.anyjukat! Fizess ki azért, hogy bemehessen és megegye azt, amit otthonról hoz?
Én a helyedben az igazgatóhoz fordulnék, ha nem partner, akkor a fenntarthatóhoz.
Az meg mi, hogy beültetik másik osztály órájára? Szerintem ez egyáltalán nem törvényes.
"...az volt a válasz, hogy ha látnák, hogy a többiek ehetnek mást is, akkor még annyi gyerek se lenne menzás mint most. Aki be van fizetve, az mehet az ebedlőbe és azt ehet amit akar, tehát nem kötelező nekik a menzás kaját enni, ehetik az otthonról hozottat."
Mondjuk ez a ketto azert igencsak üti egymást....
Amúgy mekkora gyerekek? Az ebedszunet alatt sehol sincs óra, hova akarja beultetni a gyerekeket? Vagy első -második osztaly?
magyarországi iskolai menzákon mindig is ízetlen ehetetlen ételek voltak .
egy iskolát tudtam ahol réggeben ott helyben föztek ,és finomat .
Két opció közül vàlasztanék:
1, elhozom ebéd előtt
2, befizetem és nem visz mást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!