Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Befizetnétek a gyereket a...

Befizetnétek a gyereket a menzára, ha szinte soha nem eszi meg a benti ételt, de ha nincs befizetve nem mehet a társaival ebédelni?

Figyelt kérdés
Szívesen mondanám, hogy csak a fiunk finnyás és azért nem eszi meg az ételt, de néha tényleg kritikán aluli a kaja. A tanáruk viszont kitalálta, hogy aki nincs befizetve, az nem mehet ebédelni az ebedlőbe, hanem addig be kell ülniük másik osztályhoz órára. Ez azt jelenti, hogy sokszor csak az uzsonna alatt tudnak megebédelni. Ezt nagyon nem tartom jónak. Többen szóltunk is ezért, de az volt a válasz, hogy ha látnák, hogy a többiek ehetnek mást is, akkor még annyi gyerek se lenne menzás mint most. Aki be van fizetve, az mehet az ebedlőbe és azt ehet amit akar, tehát nem kötelező nekik a menzás kaját enni, ehetik az otthonról hozottat.
júl. 22. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
94%

Meg a jó K.anyjukat! Fizess ki azért, hogy bemehessen és megegye azt, amit otthonról hoz?

Én a helyedben az igazgatóhoz fordulnék, ha nem partner, akkor a fenntarthatóhoz.

Az meg mi, hogy beültetik másik osztály órájára? Szerintem ez egyáltalán nem törvényes.

júl. 22. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

"...az volt a válasz, hogy ha látnák, hogy a többiek ehetnek mást is, akkor még annyi gyerek se lenne menzás mint most. Aki be van fizetve, az mehet az ebedlőbe és azt ehet amit akar, tehát nem kötelező nekik a menzás kaját enni, ehetik az otthonról hozottat."

Mondjuk ez a ketto azert igencsak üti egymást....

Amúgy mekkora gyerekek? Az ebedszunet alatt sehol sincs óra, hova akarja beultetni a gyerekeket? Vagy első -második osztaly?

júl. 22. 13:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
2# Nálunk pl. elég kicsi az ebédlő, így "turnusokban" mennek. Nincs konkrét ebédszünet az egész iskolának.
júl. 22. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
26%

magyarországi iskolai menzákon mindig is ízetlen ehetetlen ételek voltak .

egy iskolát tudtam ahol réggeben ott helyben föztek ,és finomat .

júl. 22. 16:35
 5/5 anonim ***** válasza:
21%

Két opció közül vàlasztanék:

1, elhozom ebéd előtt

2, befizetem és nem visz mást

júl. 22. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!