Hogy telik a napotok általában ebben a melegben gyerekkel?
9 és 7 éves lányaim vannak és remekül telik a nyarunk.
Első héten bejárós táborban voltak, majd itthon lógtunk 1,5 hetet. Hosszú hétvégén elutaztunk.
Most 2 hétig itthon vagyunk, semmi komoly program (barátnők jönnek 1-1 napra és ők is mennek), majd nyaralni mennek a nagyszülőkkel és aug. közepén együtt is megyünk.
Kertes házban lakunk, medence van, így órákig elvannak a vízben.
Mivel tanév közben elég lekötöttek, így élvezik, hogy van idejük játszani, pihenni.
Reggel mesézés van, aztán kimegyünk biciklizni vagy valamit csinálni, ameddig árnyékában van az udvarunk, meg az utca. Medencézés, aztán idebent elmolyolnak, ameddig főzök. Dél körül eszünk, aztán a kisebb alszik, mi meg a naggyal tvzünk, játszunk, akármi, csak csendes legyen. Délután medencézünk megint, este meg az utcában bandázunk a többi gyerekkel. Ilyen egy otthonülős napunk kb.
A nagy 5,5 éves, megy majd tánctáborba, a kicsi 3 éves, ő meg mamázik, ameddig dolgozom. Van a közelben egy strand, voltunk idén 4-szer, meg nemsokára megyünk egy hétre nyaralni, meg majd egy napos kirándulásokra, pl family park, meseösvény, falunap amin lesz gyerekkoncert, Balaton meg ami belefér. Nem nagyon unatkoznak, feltalálják magukat, tv sincs megtiltva, ha olyan meleg van, hogy nincs kedvük tőle semmihez. Van amúgy klímánk, de nem bírjuk igazán, így csak néha használjuk.
5 vagyok.
Mégpedig rengeteg...írás. 2 hónap biztos lesz,mire kész lesz.
Aprajával írjuk.....
Pedig kitűnő volt. Szörnyű ez. A bukott gyerek szokott egész nyáron tanulni....
Nálunk is van elsősnek kevés házi, de el sincs kezdve, nagyjából 5x max fél óra lehet, nem egy nagy dolog de szerintem így is több, mint kellene (a semmi lenne a megfelelő...) sőt, szerintem ráér ezzel nyomasztani magát augusztus végén is, hadd élvezze a nyarat és az se érdekel, ha összecsapja.
Egyébként változó, voltak már nagyszülőknél, akkor voltak strandon is, most épp én vagyok velük szabin de volt már nekik is bejárós tábor, mert dolgozunk.
Ezen a héten nem feszülünk meg, bent játszunk, medencézni csak 5 után megyünk.
5ös 7es vagyok.
Nekünk a Csiripelben volt 18 oldal, azt ki kell tölteni, plusz 4 fénymásolt oldal tollbamondás-másolás. Rengeteg. Szerintem tele lesz a füzet,mire befejezzük 😞 .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!