Kéz-láb-szájfertőzésre mi vált be nektek?
Figyelt kérdés
A 2 éves fiam szinte semmit nem tud aludni, mert viszket a talpa. Fenistil csepp, fájdalomcsillapító nem használ. Van valamilyen szer, amitől nem viszketne?júl. 16. 13:51
1/6 anonim válasza:
Nekünk a bőrgyógyász írt fel rá rázókeveréket.
2/6 A kérdező kommentje:
A nevét tudod esetleg? Visszamennék az orvoshoz, hogy írja fel.
júl. 16. 14:08
3/6 anonim válasza:
Nekünk semmi. Majd elmúlik. Borzalmas volt, a legrosszabb rémálomként tartom számon. Pedig a nagyobbik lányom volt bárányhimlős is, az semmi ehhez képest.
4/6 anonim válasza:
A gyerekeim lazán átvészelték, de én nagyon megszenvedtem vele! Nekem is volt olyan, hogy 1 percet sem aludtam a viszketés miatt, aztán meg megfogni is alig tudtam valamit, mert szúrt és fájt 😣 A háziorvos javasolt egy krémet, sima vény nélkül kapható, majd megpróbálom megkeresni ha hazaértem
5/6 anonim válasza:
Már nem emlékszem, mert tavaly volt. De szerintem ha a dokinak mondod, hogy viszketésre rázókeverék, biztos tudja. Magisztrális készítmény, úgy csinálják a patikában.
6/6 A kérdező kommentje:
Leírom, ha netán valakinek segítség. Végül bőrgyógyász javasolta, hogy betadinnal fújjuk le, majd bepanthen plussal kenjük be. (Nem sima bepanthen, csak a plus a jó.) Aztán fáslit rá. Mivel nekünk a talpról van szó, én zoknit adtam rá. Egyszer sem viszketett este és most a délutáni alvásnál sem.
júl. 17. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!