Sok segítségem van, tényleg nem fog így hozzám kötődni a gyerekem?
Messze lakunk mindkét nagyszülőtől, így férjemmel mindent ketten oldunk meg. Jó apuka és háztartásban is ugyanúgy kiveszi a részét, mint én.
Mit nem adnék, ha hozzám is jönnének nyüzsögni nagyszülők heti 2-3x. Bár minden nap nekem sok lenne, de én introvertáltabb típus vagyok. Viszont nem véletlenül mondják, hogy egy falu kell egy gyerek felneveléséhez. Milyen jó amikor anyuka nem fásul bele a mindennapokba mert néha el tud menni 1-2 órára és máshol is elvan a gyerek.
Annak ellenére hogy minden 3-4. Hétvégén megyünk csak nagyszülőkhöz szerencsére mással is el van a pici. Ha valakit nem zavar és szereti, ha sokan vannak a gyerek körül akkor nem látom ez miért lenne rossz. Attól még anya (és apa) a biztos pont. Bármennyire is el van mással, ha valami baja van úgyis anyához (vagy apához) megy.
25
És itt is a következő versenyző. Ha valaki nem akar elmenni a babája mellől, akkor már bele van savanyodva az anyaságba? Nem szeretheti a gyerekét és az anyaságát, ha 2 hónapos gyerek mellől nem lép le órákra? Istenem, de k*rva hü**e is vagy te.
Meg a kommentelők egy része is.
Van aki lelép sokat a gyerek mellől, van akinél állandóan van más családtag a gyerek mellett, van aki nem adja oda senkinek a gyerekét, van aki a gyerek hat hós-1 éves koráig nem lép le mellőle egy órára sem mert félti.
Mindegyik normális! Nem tudom miért kell le nem normálisozni meg lesavanyozni a másikat.
Nem lehetne hogy se bitang mindent megoldok egyedül ősanyák ne legyetek, se túlbuzgó szociális mócsingok, ahol mindennap ott ül valaki? Arany közép út nincsen?
Simán irigy...
Az ilyenek meg a férjükre sem hagyják fél órára a gyereket otthon...
Aztán meg mártírkodnak hogy semmit sem tudnak csinálni a gyerektől mikor nagyobb lesz mert csak az anyja jó mindenre vagy az a csúnya gonosz férj nem csinál semmit a gyerek körül ( persze mert hozzá szokott hogy nem kell)
Szerintem ebben is van egy mérték.
Lehet, hogy a sógornódben van irigység, de némi igazság is. Nálunk az én sógornőm ilyen, náluk csak becsúszott a baba, amúgy nem nagyon akarták, és az ő gyerekük ia folyton mással volt, és igen, most 3,5 évesen tényleg nem kötődik úgy a saját anyjához, mint normál esetben egy gyerek.
Mármint szereti, persze, de ha valamit szeretne, valamije fáj, valami baj van, nem hozzá megy oda, hanem pl. a nagyszülökhöz, mert hozzákuk láthatóan jobban kötödik az anyja csak sokadik számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!