Mit gondoltok az 1000 gyerekes férfiről?
Igen sperma donor volt a pasi.
Rendesen klinikan keszetul is es maganba is csinalta.
Szerintem nézd meg a sorozatot.
Szerintem necces dolog, pláne ha a gyerekei nagy része ugyanabban az országban él.
Úgy tudom, nem véletlenül van jobb helyeken maximalizálva, hányszor adhat spermát.
A nagy számok törvénye szerint így egyre nagyobb az esélye, hogy két féltestvér úgy kerül kapcsolatba egymással, hogy nem is tudnak a rokonságról. Ez nagyon gáz.
Es hazudott rengeteg nonek h o csak 5 alkalommal max. Es az adott no eppen a harmadik.
Amugy egy jo kiallasu pasi. Amolyan szivtipro tipus.
A rendszer szar, ami ezt lehetővé tette. Ezek szerint privátban is ajánlkozott fel donornak, nem csak bankba adta le a cuccot?
Az a nő/pár is hülye, aki így keres donort, már bocsánat.
Pl hHollandiaba es sok mas nyugati orszagban ez bevett dolog.
A klinikan nem tudod ki lesz a donor, nem tudsz rola semmit csak a szaraz adatokat. Eletkor egeszsegi allapot.
Ellenben a nyilt nem klinikai alapon keresnek akkor van kep es szemelyes beszelgetes. Valaszthatsz h melyik tetszik melyik hasonlit a ferjedre pl.
Ami meg szemet dolog volt h egy masik aorozat donorral osszeontottek a spermajukat es ki nyer alapon adtak oda a noknek. Vagyis h hiaba valasztottad ki a donort ha atvertek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!