Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az 1000 gyerekes...

Mit gondoltok az 1000 gyerekes férfiről?

Figyelt kérdés
Tegnap néztem meg a minisorozatott a netflixen és teljesen elborzastam a dolgon... Ti mit gondoltok erről hogy egy férfi valószínüleg több mint 1000 gyereket nemzett csak itt Europaban?

#1000 gyerek
2024. júl. 8. 11:26
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Mit kellene gondolni? Egy férfi annyi gyereket nemz amennyit csak nem szégyenl. Egyébként léteznek spermadonorok is, simán lehet hogy nekik is van jópár gyerekük
2024. júl. 8. 11:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Itt pont egy spermadonorról van szó.
2024. júl. 8. 11:32
 3/9 A kérdező kommentje:

Igen sperma donor volt a pasi.

Rendesen klinikan keszetul is es maganba is csinalta.

Szerintem nézd meg a sorozatot.

2024. júl. 8. 11:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem necces dolog, pláne ha a gyerekei nagy része ugyanabban az országban él.

Úgy tudom, nem véletlenül van jobb helyeken maximalizálva, hányszor adhat spermát.

A nagy számok törvénye szerint így egyre nagyobb az esélye, hogy két féltestvér úgy kerül kapcsolatba egymással, hogy nem is tudnak a rokonságról. Ez nagyon gáz.

2024. júl. 8. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
20%
Teljesen kattant, nem is értem miért nem kötik el már az ilyet. Én elébe 3 gyereknél meghúznám s határt mindenkinek, nem lehet egyszerre annyinak elég figyelmet szentelni+semmi értelme nincs. Maximum 3 gyerek mindent meg tud adni már, nincs szükség annál többre. Egyesek amúgy is túl gondolják a saját jelentőségüket, azt hiszik, hogy ész nélküm szaporodniuk kell mindenáron. Közben meg semmi jelentőset nem tesznek le az asztalra, mert szaporodni nem nagy dolog. Persze nevelni meg majd az anya neveli, ő meg néha labdázik vele és dicsekekszik vele a haveroknak. A legtöbb szaporodás mániásnak kb ennyit jelent a gyereknevelés.
2024. júl. 8. 12:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
5ös spermadonor az illető, nem is akar foglalkozni a gyerekeivel :D
2024. júl. 8. 12:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Es hazudott rengeteg nonek h o csak 5 alkalommal max. Es az adott no eppen a harmadik.

Amugy egy jo kiallasu pasi. Amolyan szivtipro tipus.

2024. júl. 8. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
61%

A rendszer szar, ami ezt lehetővé tette. Ezek szerint privátban is ajánlkozott fel donornak, nem csak bankba adta le a cuccot?

Az a nő/pár is hülye, aki így keres donort, már bocsánat.

2024. júl. 8. 14:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Pl hHollandiaba es sok mas nyugati orszagban ez bevett dolog.

A klinikan nem tudod ki lesz a donor, nem tudsz rola semmit csak a szaraz adatokat. Eletkor egeszsegi allapot.

Ellenben a nyilt nem klinikai alapon keresnek akkor van kep es szemelyes beszelgetes. Valaszthatsz h melyik tetszik melyik hasonlit a ferjedre pl.

Ami meg szemet dolog volt h egy masik aorozat donorral osszeontottek a spermajukat es ki nyer alapon adtak oda a noknek. Vagyis h hiaba valasztottad ki a donort ha atvertek.

2024. júl. 8. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!