Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor lehet megigényelni a...

Mikor lehet megigényelni a GYED-et?

Figyelt kérdés
Március 16-án jár le a tgyás. Mennyivel korábban lehet beadni az igénylést?
2009. jan. 6. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
sztem gyedet azzal együtt igényleted nem,??nekem úgy vol a papír...gyest kellett külön...de ha neked mégse volt egybe akkor ápr végén menj be
2009. jan. 6. 14:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem csak a családihoz meg az anyaságihoz adták a papírt. Ha márciusban jár le,akkor miért áprilisban menjek be? Nem februárban?
2009. jan. 6. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha azt akarod, hogy folyamatos legyen az utalás akkor min. 40 nappal a TGYÁS lejárta előtt érdemes igényelni a GYED-et. Azért 40 nap, mert hivatalosan: 30 nap az igényelbírálás és 10 nap az utalás.

2009. jan. 6. 14:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Igaz a barátnőm azt mondta neki majd 3 hónap volt mire megkapta a pénzt... :(
2009. jan. 6. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
bocsi májust olvastam igen febr ban menj....
2009. jan. 6. 14:51
 6/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi!
2009. jan. 6. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia!

A 2. válaszoló vagyok. Lehet, hogy valami hiba volt az igénylőlapon (lehet, hogy a munkáltatói résznél és a munkahelyét keresték meg) és visszadobták hiánypótlásra. A 30 + 10 nap csak a hiba nélküli igénybeadástól számít és ezt tartaniuk is kell!

2009. jan. 6. 15:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor február elején megtámadom őket. :)
2009. jan. 6. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!