Melyik név tetszik jobban? Soma vagy Botond?
Figyelt kérdés
júl. 4. 23:19
3/15 anonim válasza:
Botond. Sajnos a Somáról nekem a celeb jut eszembe, sokáig miatta azt hittem női név.
4/15 anonim válasza:
A Botondról a bolond a Somáról a fasomat jut eszembe
5/15 anonim válasza:
Inkább a Botond. A Soma név nekem annyira nem tetszik, de kinek mi
7/15 anonim válasza:
Botond.
A Soma névre mindig azt hiszem, hogy női...lehet Soma Mamagésa miatt ><.
De egyébként sem tetszik, mégha női név lenne sem.
8/15 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Soma név, mondjuk ismerek is pár nagyon jófej Somát. Sosem jutott eszembe a nevükről Mamagésa, teljesen máshogy cseng egy normális vezetéknévvel.
9/15 anonim válasza:
Na, pont a kettő közül valamelyik nevet fogja kapni a második kisfiunk. 😄 Majdnem Botond lett az első kisfiunk, de aztán találtunk egy jobban tetsző nevet. Most a Soma felé jobban húz a szívem.
10/15 anonim válasza:
Botond. A Soma egyáltalán nem tetszik, nekem olyan becenévszerű. Elnézést azoktól, akiknek tetszik, de hát ez egyedi ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!