Mit gondoltok az alábbi nevekről?
Figyelt kérdés
Alma, Bianka, Dalma, Julianna, Lilla, Manna, Petra, Rebeka, Brigitta, Szilviajún. 28. 13:15
11/16 anonim válasza:
Petra, Dalma tetszik, azokat adnám is.
Nem rossz még, de nem adnám: Bianka, Lilla, Rebeka, Brigitta, Szilvia.
Nem tetszik: Manna, Alma, Julianna.
12/16 anonim válasza:
Teljesen jó vállalható nevek, kivéve a Petra és a Manna.
13/16 anonim válasza:
Nekem az Alma nagyon tetszik, van is ilyen nevű ismerősöm de én is, ő is külföldön élünk, így a névről senkinek sem a gyümölcs ugrik be. A Manna nálam röhej kategória, a többi normális, semmi extra név.
15/16 anonim válasza:
Nem mindegy? Neked kell tetsszen. Én Szilvia vagyok, itt mindenki fikázza, nekem mégis tetszik, meg tetszik anyámnak is a mai napig.
16/16 anonim válasza:
Bianka, Lilla, Petra, Rebeka tetszik.
Julianna, Brigitta, Szilvia nem tetszik, de vállalható. Talán még a Dalma is, de ez nagyon-nagyon nem tetszik.
Alma külföldön jó, itthon nem, Manna nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!