A borostyán levele is mérgező?
Igen, minden része.
Jajj.... kiírtottad a fél kertet, mert mérgező lehet?
Egy 2.5 éves gyereknek már el lehet magyarázni, hogy mihez ne nyúljon hozzá, a növényeket meg ne egye meg. Legalábbis nálunk ez a módszer bevált. Amíg pici volt, sose hagytam egyedül, amikor már nagyobb lett, elmagyaráztam neki, bevált, mert 9 és 15 évesek és egyik sem evett meg semmilyen mérgező növényt a mama kertjében.
Lazíts!
Nem kell kiírtani a növényeket. Nevelni kell a gyereket és tanítani. Bár tudom,az melós...
Én gyerekkoromban a gyöngyvirág közt játszottam. És még élek. SOHA nem vettem a számba! Mert meg voltam tanítva.
Köszönöm szépen! Nevelem a gyermekem és mindent elszokok neki magyarázni! Nem a kertet irtottam ki hanem a veszélyes növényeket! A zárt kisrészen minden növény megmaradt!
Volt, hogy kérdeztem már itt(teljesen más dologban még terhesség alatt), de nem értem csak engem találnak be ezek a hogyis írjam enyhén provokatív válaszok?
3, nem, minden hülye kérdés alatt ez van.
Nemnormalis, hogy inkább kiirtod a növényzetet, minthogy figyelj a gyerekre (vagy anyukád ha egyedül van ott a gyerek nélküled)
Nalam teli a kerites
Amugy mosok a levelevel 🤣 megtartom mert olcsobb mint a mosopor es a hortenzia szereti az arnyekot amit ad.
Én még életemben nem találkoztam olyannal, hogy egy gyerek megegyen csak úgy random valamilyen növényt.
A zöldséget sem eszik, még ha mondják is, nemhogy a gazt...
Amúgy nagyon sok dísznövény mérgező. A mikulásvirágtól elkezdve a buzogányvirágig. Még a hóvirág... Mindet kidobtad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!