Senon, Seron vagy Alisa a szebb?
Figyelt kérdés
Ezek tetszenek, legjobban a Senon tetszik.
Szerinted melyik a szebb?
jún. 26. 16:48
11/21 anonim válasza:
10es, szerinted egy Senon el fog menni gyárba dolgozni? Egyáltalán dolgozni? :-D
12/21 anonim válasza:
Nem akarlak megbántani de ezek katasztrofális nevek. Az összes. De ha egyet választani kellene mégis ezekből, akkor az Alisa lenne az. Egy szülőnek meg kéne érteni, hogy ha hülye nevet ad a gyereknek, attól nem lesz különleges.
15/21 A kérdező kommentje:
13. De az is tetszik csak rendesen sokkos allapotban lettem ezek miatt a valaszok miatt. Nagyon gonoszak vagytok.
jún. 26. 17:57
16/21 anonim válasza:
13as vagyok
Ne vedd magadra. Lehet nem a legszebben fejezik ki magukat, de tényleg csak jót akarnak. Elhiszem, hogy különleges nevet akarsz, bár személyes meglátáson, hogy nem attól lesz különleges a kislányod. De ha tényleg különlegeset akarsz akkor 1000 más név van, ami különleges de mégsem ez a kategória. Biztosan találtok valami szépet.
17/21 anonim válasza:
Kérdező, gondolj bele, ha ezt az ártatlan gyerekednek kellene elviselnie az miatt mert te ilyen nevet adtál neki. Hidd el, a gyereked egyszer hálás lesz nekünk ha a kemény válaszok miatt inkább normális nevet adsz neki
Én is sokkos állapotban lettem ezek miatt a nevek miatt.
18/21 anonim válasza:
Kb mint a rosszlányok.hu felhozatalának első sora
19/21 anonim válasza:
Azt már nem merte írni, hogy idegállapotba jött:D
20/21 anonim válasza:
Először is, az Shannon, Sheron/Sharon, és Alisha. Ilyen neveket adni magyarországon, fonetikus írással, gáz. Ugyanolyan gáz mint például a Dzsesszika, Dzsindzser, vagy Émbör, illetve Brájen. (tudom hogy lány nevet keresel, de a fiú nevek ugyanúgy cikik így)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!