Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elmondani terhességet szakítás...

Elmondani terhességet szakítás után? Jobb a békesség inkább?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 évet voltunk együtt, 2 hete szakítottam vele.

Ennek oka az az volt, hogy a jövőnket máshogy képzeljük, másik országban. Kettős állampolgár vagyok, tanulni jöttem ide, de állandóra maradni nem volt tervem soha. Vele már itt, az egyetem alatt ismerkedtem meg és úgy is terveztük, ha végzek, megvan a diploma, együtt megyünk vissza, ott alapítunk családot.

De bármikor próbáltam erről vele komolyan beszélni, nem nyitott rá. Terelte, még hagyjuk ezt, messze van, bármi lehet még addig. Majd mikor választás elé állítottam és kérdeztem, hogy akar-e egyáltalán velem jönni, a válasz nem volt, és a támadás, hogy én nekem miért nem jó itt, miért akarok menni mindenáron? Mert ott van a családom, barátaim? A szakmámat is jobban fizetik ott, én ide tényleg tanulni jöttem csak.

Szakítottunk, aztán jött a terhesség.

Babát én régóta szeretnék, az abortusz nem volt számomra opció.

De nem tudom, az exemnek megmondjam-e. Szüleim szerint ne, már mennék ki, ezzel ide fog láncolni, sosem szabadulok tőle. Megy majd a pereskedés a láthatásért, gyerekért, ők nem fogják utaztatni, szállást fizetni neki kint, veszekedni, épp melyik karácsonyt hol töltheti a gyerek. Ha lezártuk, maradjon úgy. De az ő gyereke is, ha 10 év múlva megkérdezi, hol az apja, mit mondok?

2024. jún. 25. 15:59
 51/91 A kérdező kommentje:
Reméld csak.
2024. jún. 25. 23:19
 52/91 anonim ***** válasza:
31%

Akkor mi az, ha nem eltiltás, ha nem is tud róla?🤣

"De fejezzük ezt itt be, mert kicsit kezdesz sok lenni."

Te ennyire hülye vagy, vagy csak csinálod? Elárulok egy titkot, több ember válaszol. Van az úgy, hogy hasonlóan. Mondjuk amikor egyetértenek abban, hogy a kérdező nem százas, mint például most. Szóval nyugi, nem én írtam a neked nem tetsző válaszokat.

Sírok?🤣 Ja, hát engem marhára érdekel, mi lesz a kölyköddel. Vagy inkább lesz@rom?🤔

Valószínűleg azért parázol ennyire, mert tudod, hogy alkalmatlan vagy az anyaságra, ezért minden bíróság az apának ítélné.

El hát. Már ha lesz gyerek egyáltalán. Mert jelenleg kb.50% az esélye.

2024. jún. 25. 23:22
 53/91 A kérdező kommentje:

Én a te válaszodra céloztam, hogy sok.

Ez, hogy lehet meg sem marad, micsoda? Hogy lehet ilyet írni egy nőnek? Bolond vagy?

Annyira nem érdekel, hogy mi lesz, hogy még mindig itt vagy, újra és újra. Érdekes.

2024. jún. 25. 23:24
 54/91 A kérdező kommentje:

A legutolsó válaszokból úgy érzem, pont elég válasz jött.

Köszönöm a segítséget, tovább nem szeretném olvasni a bolondokat, meg, hogy ki mit kíván, remél, minek gondol.

Nem kell ez, ne foglalkozzatok ennyire másokkal. Ez a gond a magyarokkal, hogy mindig bele kell szólni más dolgába, rosszat kell szólni, feleslegesen gonosznak lenni. Mit érdekel titeket, hogy milyen anya leszek, segíteni fog-e az anyám? Semmi közötök nincs ehhez, nem kell háborogni itt.

Köszönöm még egyszer azoknak, akik tudtak érdemben segíteni.

Sziasztok.

2024. jún. 25. 23:29
 55/91 anonim ***** válasza:
0%

#53! Ez micsoda? A realitás, drága. Üdv a Földön. Majd ha leesik a seggedről a tojáshéj, rájössz, hogy nem minden úgy van, ahogy megálmodod. Tudod, van amiről nem te döntesz, nincs beleszólásod, mint a pasikádnak, hogy tudjon-e róla, hogy gyereke lesz. Azt se te döntöd el, hogy megszületik-e a most még embriód. Vagy inkább petezsákod.

"Annyira nem érdekel, hogy mi lesz, hogy még mindig itt vagy, újra és újra. Érdekes"

Szórakoztatnak az ilyen debilek. Ez van🤷🏼‍♀️

2024. jún. 25. 23:30
 56/91 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintem bármit írnék a védekezős kis monológodra, felesleges lenne.

Nem így terveztük, terveztem, de nem fogom elvetetni, mikor a gyerekeket nagyon szeretem, vágyom is sajátra már, a volt barátommal is 2-3 éven belül szerettünk volna."

Persze, hogy felesleges lenne, mert semmi értelmeset nem tudnál mondani. Mellesleg, "védekezős monológ"? :D Egy mondtat volt ezzel kapcsolatos 😂 Azt meg nem mondtam egy szóval sem, hogy vetesd el. Azt mondtam, hogy gerinctelen vagy. Az nem ugyanaz, bár hasonló. Te a születendő gyermekeddel tervezel kicseszni, pusztán a saját érdekeidet szem előtt tartva.

A magyarozás egy későbbi válaszodban meg annyira tipikus... Egyetemre azért ide evett a fene. Gondolom mert a szüleidnek arra nem futotta, hogy otthon taníttassanak. (Nem lenne ezzel semmi gond, csak aztán nem kell itt verni magad, hogy itt mindenki milyen sz@r, veletek ellentétben.) Erre azért jók voltak a magyarok.

2024. jún. 26. 08:56
 57/91 anonim ***** válasza:
68%
Úgy tűnik, ez a te kényelmedről szól, és csak igazolást vársz, hogy jó ez így. Nem jó. Nem dönthetsz az apja helyett, és nem hozhatod ilyen helyzetbe a gyerekedet. Ha megkérdezi, hogy hol van az apja, majd megmondod neki, hogy apád nem is tud rólad, mert nem volt kedvem pereskedni??? A gyerekkel se számíts így nagy jövőre, ugyanis ő is hamarosan önálló gondolatokkal és érzésekkel fog rendelkezni, és nem irányíthasz mindent.
2024. jún. 26. 13:08
 58/91 anonim ***** válasza:
64%
Ha annyira szereted a gyereket már most, miért akarsz vele kiszúrni a legelején? Azt elhiszem, hogy amíg nagyon kicsi, addig nagyon maceras, és ő úgysem érti, de 2-3 évesen már nagyon is képben lesz, hogy a gyerekeknek apukájuk is van. Még ha nem is élnek együtt, még ha apuka nem is foglalkozik veluk. Hát még kesőbb, ha megérzi, hogy van itt valami titok... mert gondolom nem az igazat fogod neki mondani. Nem egy jó dolog ez így!
2024. jún. 26. 13:45
 59/91 anonim ***** válasza:
28%
Könnyű ítélkezni,szemetek.😡
2024. jún. 26. 13:59
 60/91 anonim ***** válasza:
34%

Azta. Először is rohadt önző vagy.

Az rendben van hogy ő hagyja ott a családját, barátait, életét, de te aztán nem és vesszen a kapcsolat inkább.

A szüleid reakciojabol viszont látszik honnan örökölted és tanultad ezt az onzoseget. Hihetetlen hogy egyáltalán felmerül ilyen az agyatokban hogy nem szóltok neki csak azért hogy nektek kényelmesebb legyen. Gusztustalanok vagytok.

2024. jún. 26. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!