Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beviszitek a gyereket a...

Beviszitek a gyereket a munkahelyre ha az megengedett?

Figyelt kérdés

Tudtok tőlük haladni? Nálunk szabad, és vannak olyan gyerekek akik csendben ellaptopoznak, meséznek, de van amelyik visít és az anyján lóg folyamatosan, a többieket is zavarva.

Az enyém az első kategória, de én így sem szívesen viszem, mert mégse úgy tud az ember haladni meg azért valamennyire csak zavaró a többieknek is, beszélgetésbe is, mit hallhat mit nem... elsős volt.

Közben mondják, hogy vigyem, de ha viszem akkor meg olyan hülyén érzem magam, hogy zavar...

ti beviszitek? Milyen gyakran?

jún. 23. 10:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Néha beviszem nyaranta. Oviban dolgozom, simán elbolyong az épületben a kolléganők gyerekeivel. Vagy az udvaron pesztrálja az apróságokat, ez viszont sokszor zavaró mert mindig segíteni akar körülöttük.

10 csoport van, mindegyik üres ilyenkor, mindenhol más játék, hatalmas tornaterem. Most első osztályos, még szívesen bejön velem. Persze nem egész nyáron max egy két hetet.

jún. 23. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:
30%
9es nem, nem rugnak ki. Tudjak,h nem viccbol hozom,hanem mert fel otthon még egyedul. Normalisabb mint nemely kollegam...
jún. 23. 13:57
 13/18 anonim ***** válasza:
68%

12

Ja, akkor érthető. Majd akkor az se zavarjon, ha q nőgyógyászodnál lesz ott a gyereke, mert fél egyedül.

jún. 23. 13:59
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Jó komoly munkátok lehet, ha egész nap ott a gyerek essemmiben nem zavar.
jún. 23. 15:46
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Irodai munka. Gepelek,email, telefon, jelentest irok. Ha ott ul a szobaban egy masik asztal nem zavar valoban :))
jún. 23. 18:16
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Engem se zavar....a sok utas jobban😅
jún. 23. 19:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Megengedett lenne, mert vállalkozó vagyok, szóval ha akarnám, vihetném, de eszem ágában sincs. 8 éves a kisebbik, nem tudnék tőle dolgozni rendesen, mert állandóan dumál, ami tök jó, ha otthon vagyunk, de munka közben nem erre szeretnék figyelni, plusz a vendégeimet is zavarná, nem azért jönnek, hogy egy nyolcéves csacsogását hallgassák. Arról nem is beszélve, hogy a gyerek is halálra unná magát.

A 16 éves nagy néha be szokott nézni, de csak ha éppen nincsenek nálam, vagy olyat csinált már, hogy csak beugrott, mikor dolgoztam, hozott egy csokit, adott egy puszit, és ment tovább. De a kicsi még nem közlekedik önállóan, ő nem tud csak úgy benézni.

jún. 24. 09:28
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Irodai munka és irodai munka között is Ég és Föld a különbség..

Az enyémbe nem férne bele, hogy ott üljön mellettem egy-két gyerek. Otthon még úgy ahogy elmegy, mert nagyobb a tér, több mindent tud csinálni. Szoktam úgy dolgozni, hogy beteg valamelyik, de akkor se könnyű.

jún. 24. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!