Beviszitek a gyereket a munkahelyre ha az megengedett?
Tudtok tőlük haladni? Nálunk szabad, és vannak olyan gyerekek akik csendben ellaptopoznak, meséznek, de van amelyik visít és az anyján lóg folyamatosan, a többieket is zavarva.
Az enyém az első kategória, de én így sem szívesen viszem, mert mégse úgy tud az ember haladni meg azért valamennyire csak zavaró a többieknek is, beszélgetésbe is, mit hallhat mit nem... elsős volt.
Közben mondják, hogy vigyem, de ha viszem akkor meg olyan hülyén érzem magam, hogy zavar...
ti beviszitek? Milyen gyakran?
Néha elviszem...én biszozom szóval 😃.
N
Nálunk volt koleganő, aki szinte összes iskolaszünetben behozta a gyerekèt. 5 éves fiú, ült az egyik asztalnál és tabletezett (ètterem)
Voltunk úgy anyakönyvezni egyszer (nagyanyám külföldön történt halálàt), hogy az ügyintèző gyereke bent volt. Ki akarta küldeni az előtèrbe, de mondtam hagy maradjon. Eljàtszottak az èn gyerekemmel, mìg mi papíroztunk.
"En meg se kerdezem, csak viszem. Vagy ez, vagy nem jovok a heten"
Egyenes út a kirúĝáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!