Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Beviszitek a gyereket a...

Beviszitek a gyereket a munkahelyre ha az megengedett?

Figyelt kérdés

Tudtok tőlük haladni? Nálunk szabad, és vannak olyan gyerekek akik csendben ellaptopoznak, meséznek, de van amelyik visít és az anyján lóg folyamatosan, a többieket is zavarva.

Az enyém az első kategória, de én így sem szívesen viszem, mert mégse úgy tud az ember haladni meg azért valamennyire csak zavaró a többieknek is, beszélgetésbe is, mit hallhat mit nem... elsős volt.

Közben mondják, hogy vigyem, de ha viszem akkor meg olyan hülyén érzem magam, hogy zavar...

ti beviszitek? Milyen gyakran?

jún. 23. 10:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Eszembe nem jutna bevinni akkor se, ha lehetne. Engem is halálra zavarna, ha a bankugyintezo/pénztáros/orvos/akárki gyereke ott lenne.
jún. 23. 10:16
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Nem
jún. 23. 10:21
 3/18 anonim ***** válasza:
70%

Néha elviszem...én biszozom szóval 😃.

N

jún. 23. 10:25
 4/18 anonim ***** válasza:
42%
buszozom*
jún. 23. 10:25
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem, előbb viszem haza a munkát, ha engedik (ritkán). A munkahelyemre nem tudnék annyi játékot, könyvet... becipelni, hogy lekössem és ne rajtam lógjon. Rémesen kényelmetlen lenne.
jún. 23. 10:26
 6/18 A kérdező kommentje:
az kimaradt, hogy olyan helyen dolgozom, hogy van ügyfélszolgálat, egy másik épületben, de ahol vagyunk, oda nem jön be idegen
jún. 23. 10:34
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Nálunk volt koleganő, aki szinte összes iskolaszünetben behozta a gyerekèt. 5 éves fiú, ült az egyik asztalnál és tabletezett (ètterem)

Voltunk úgy anyakönyvezni egyszer (nagyanyám külföldön történt halálàt), hogy az ügyintèző gyereke bent volt. Ki akarta küldeni az előtèrbe, de mondtam hagy maradjon. Eljàtszottak az èn gyerekemmel, mìg mi papíroztunk.

jún. 23. 10:59
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
En meg se kerdezem, csak viszem. Vagy ez, vagy nem jovok a heten. Ennyi. 10 eves lany,nincs vele gobd. Veszek neki munkafuzetet, kaparosat,gyurmat srb. Viszek be tsbletet, elosztva megnez 1 nap 2 filmet is kb. Neha odaengedem a gephez jatszani, rajzolgatni. Csendben van, delben kimegyunk enni, setalni, azzal elmegy az ebedszunet. 6 oraban vagyok, siman kibirja. Senkit nem zavar, ezert szeretik.
jún. 23. 12:52
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

"En meg se kerdezem, csak viszem. Vagy ez, vagy nem jovok a heten"

Egyenes út a kirúĝáshoz

jún. 23. 12:54
 10/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem vinnem, mert ismerem milyen habitusu. De van olyan gyerek a tarsasagban, akit siman, mert csak ul egyhelyben is orakat akar.
jún. 23. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!