Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valami olyan adatbázis,...

Van valami olyan adatbázis, amiből le lehet kérdezni, hogy valakinek hány gyereke van?

Figyelt kérdés

Létezik, hogy valaki évekig el tudja titkolni a társa előtt, hogy hány gyereke van?

Ilyen esetben, ha valaki hazudik, akkor annak van valami büntetőjogi következménye.

jún. 1. 16:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ez teljes mértékben magánügy!

És semmiféle büntetöjogi következménye nincs, ha valaki nem mondja el, hány gyereke van - ez magánügy!

jún. 1. 16:44
 2/11 A kérdező kommentje:
Értem. Valásnál ilyen extrém esetben is csak a jövedelem fele oszlik a gyerekek között gyerektartásként?
jún. 1. 16:49
 3/11 anonim ***** válasza:
88%
Nincs.
jún. 1. 16:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Válás esetén a tartásdíj megállapításánák a tartásra kötelezett nettó jövedelmének maximum 50 %-a egyenlö mértékben oszlik meg az összes gyereke között.
jún. 1. 16:58
 5/11 A kérdező kommentje:

Tehát, ha válás során derül ki, hogy apukanak már van egy rakás gyereke +1 akire jelenleg is folyik az apasági per, akkor anyuka az ikrekkel így járt.

Kiváló! Szegény tesóm ebbe jól beleszaladt.

jún. 1. 17:06
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Így van ahogy mondod, anyuka így járt. A jövedelem fele az összes között oszlik el. De nekem az a fura, hogy ennyire ismerték egymást? Nem is értem komolyan mondom. A gyerektartást eddig miből fizette? Hogy nem tünt fel tesódnak, hogy nem annyit visz haza mint kellene?
jún. 1. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#5! Így van. Hogy nem derült ki róla, hogy már van egy rakás gyereke? Apuka tudott egyáltalán róluk?
jún. 1. 17:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha válnak, akkor előtte házasok voltak, csak tudott róla a feleség, ha a férje tartasdijat fizetett, bakker
jún. 1. 17:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóm barátnője is anno mástól tudta meg, hogy van már gyereke, intézetben, mert súlyosan fogyatékos - szerintem a mai napig nem mondta volna el, pedig már régen családot alapítottak
jún. 1. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
9! De gáz..Úristen..
jún. 1. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!