Buta ötlet vajon?

Figyelt kérdés
27 èves vagyok,sokat csalódtam már a pasikban. Nagyon régóta szeretnék anya lenni,de sajnos eddig nem volt olyan ember,akivel komolyabb lett volna ez a téma,ismerkedni meg nem szeretnék egyenlöre . Mivel lassan 30 hoz közelitek,így nagyon felpörögtem a gyermekvállalásra. Arra gondoltam hogy mi lenne,ha beültetésen vennék részt,és születne egy babám. Nincsenek anyagi nehézségeim,így eltudnám tartani egyedül is . Egy gyermekkel szeretném tovább folyatni az életem. A pasizás meg várhatna 10 évet is,idöközben pedig biztosan találnék olyat aki elfogadna "minket". Mit gondoltok butaság lenne így eljárni ez ügyben? Azért kérdezem,mert akiknek már erröl beszéltem nagyon negatív dolgokat mondtak.
máj. 27. 20:57
 1/8 Kólauborkával ***** válasza:
100%

Tényleg ilyen nehéz csávót fogni akivel lehet gyereket vállalni?

Szerintem keress nyugodtan, vannak szép számmal urak, akik valószínűleg ugyan azt keresik, mint te és hasonló nehézségeik vannak e téren. Történetesen, hogy nem találkoztak veled.

Te döntesz róla, de szerintem jó az, ha ott van melletted az apja a gyerekkel, a gyereknek is nem csak neked, nem csak az anyagi nehézségek miatt.

máj. 27. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Megértem miért gondolod így. Két barátnőm is ugyanezen megy át annyi, hogy ők már alulról verik a 40-t. Ők ezt választották mindketten amit te tervezel.

Azt mondom te még fiatal vagy. Várj még pár évet hátha jön a szerelem egy normális férfi személyeben akivel szeretnétek gyermeket. Ha nem jön az igazi még 5 év múlva sem akkor térj erre vissza.

Nyilván, az, hogy miként döntesz rád tartozik. Más csak tanácsot adhat.

máj. 27. 21:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Baromira nehéz olyat fogni aki normális meg megakarna állapodni, pedig hüséges vagyok,és kedves, de a végén mindig elhagynak,kihasználnak.Várok még egy kicsit ezzel egye fene aztán,ha nem jön össze mindenképp így lesz.
máj. 27. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm ugyan így gondolkodott. De ő végül elment pszichológushoz.

a doki rávilágított, hogy nem mindenki hülye és barátnőm egyedül tökéletes. Adjon le az elvárásokból.

Láss csodát, rá 1 évreférjhez is ment, most várják a 2. gyereküket.

Én tuti nem vállalnék apuka nélkül. Oké, benne a pakliba akkor is, hogy egyedül neveli fel az anya. De ha előjön a : hol az apa, vagy a ki az apukám kérdés?! szerinted mennyire fogják cikizni emiatt?

máj. 28. 07:30
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha 37 lennél, jobban érteném a parád, de így...

Még bőven van időd normális párt találni. Ha meg úgy érzed, rádférne egy kis önismeret, hogy ne válassz rosszul partnert, akkor inkább erre a témára gyúrj rá, ne a tudatosan egyedülálló anyaszerepbe ugorj bele ennyi idősen.

máj. 28. 07:39
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"hüséges vagyok,és kedves, de a végén mindig elhagynak,kihasználnak"

Neked komoly önismereti fejlesztés kéne. Felfedezni, milyen mintákat hozol, miért vonzol be olyanokat, akik kihasználnak, és miért működsz úgy párkapcsolatban, ahogy. Terápián ez sikerülhet.

Egy barátom van így, ő most tudatosan nem ismerkedik, mert a sémái miatt az olyan emberekhez vonzódik, akik ki fogják használni.

máj. 28. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt gyerekkel még nehezebben fogsz párt találni. Normális férfiak sem szívesen nevelgetnek "kakukkfiókát", akihez igazából semmi közük.

Másrészt: nem véletlenül van két szülője egy gyereknek. A gyereknevelés nem rózsszín álom, hanem kemény meló. Sok nő tudna mesélni, hogy milyen nehéz egyedül nevelni, mert mondjuk terhesen vagy a baba születése után lelépett a férfi. A gyerek mentális fejlődéséhez sem lenne ez megfelelő. Önzőség így gyereket vállalni.

máj. 28. 11:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem önzöség.Rengetegen úgyvannak,hogy csak látogatják a gyereküket,mert az egyik fél lelép,és egyedül nevelik tovább,így a gyerek lelke ketté szakad szinte,vagy egy boldogtalan kapcsolatban,veszekedésben kell felnönie. Èn pedig tudok adni neki egy gondoskodó,szeretö anyát akivel boldog lesz.Szerintem van rá esély,hogy a késöbbiekben olyat találjak aki elfogadja,és sajátjának tekinti.Idövel pedig boldog család lehetünk.
máj. 28. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!