Nem hiányzik, hogy újra felnőtt programokat csinálj?
Eddig a nagy miatt nem mentem évek óta sehová kikapcsolódni gyerek nélkül. Újra terhes lettem, terhesség alatt akartam mozizni stb, de a nagyobb mindig beteg volt az ovi miatt, így abból sem lett semmi. Most legtöbbször 2 gyerekkel vagyok itthon és nagyon vágyom minden felnőtt dologra (pl koktélozás, mozi stb), de a picit sokszor csak a cici nyugtatja meg (2 hós), az apja 30 percig nem mer vele kettesben lenni. Próbáltam 2x boltba menni kikapcsolódáskènt, de mire odaértem csörgött a telefonom, hogy siessek, mert nagyon sír.🙈
Imádom őket és mindent megérnek nekem, ne értsétek félre.
Minek kellett még1 gyerek? Nyilván már az elsőnél látható volt hogy a férjed nem éppen mondható alkalmas szülőnek. Saját magaddal csesztél ki. A nagy túl lett volna a nagyobb betegségeken, talán az apja is jobban boldogult volna vele ahogy nagyobb, értelmesebb. Nem. Te születél ennek az élet képtelennek még1et.
A kérdésre válaszolva: Biztos hiányozna de én ha mondom a férjemnek hogy megyek akkor annyit mond oké. És a telefon se csörög akkor se ha 3-4 órát oda vagyok.
12, szavak b+, szavak, nem pedig tett.
Legalább nem vagyok képmutató és le merem írni, hogy hasogat a fejem az állandó ricsajtól, ami a normális játékkal is jár.
Tudtad, hogy megváltozik az èleted, ha a koktélozgatás meg stb kell, minek szültél gyereket?
Minek mindjárt kettőt?
És minek egy olyan faszitól aki túl gyökér ahhoz, hogy a saját gyerekével foglalkozzon napi x órát? Eskü nem értem az ilyen nőket...
14-es: szerintem honnan tudhatta volna ELÖRE a kérdezö, hogy a férje hogy FOG viselkedni, ha ott a gyerek?
Másrészt meg a kérdezö nem MINDIG akar koktélozni, vagy egyebet csinálni, az meg teljesen érthetö dolog, ha egy nö attól, hogy anya lesz, még néha akar egy-két órát mással foglalkozni, nem CSAK a gyerekkel.
17-es: nagyon tévedsz, az, hogy ki milyen szülö lesz, akkor derül ki, amikor a gyerek ott van.
Nem feltétlen semmirekellöségröl van szó, hanem érzelmekröl, amit elöre nem lehet soha besaccolni.
Még nem hiányzik. (csak 5 hónapos).
Néha az esti rutin közben azért elgondondolkodok, hogy most tényleg évekig nem mehetek este sétálni, egy naplementét megnézni, de aztán rájövök, hogy újra elfog jönni az az idő, de az hogy ez a pici mütyür a mellkasomon aludjon már nem fog később visszatérni. Ezért érdemes lemondani az esti sétáról meg a nyári fesztiválokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!