Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt szántok idén...

Mennyi pénzt szántok idén karácsonyra játékra a gyerek (ek) nek?

Figyelt kérdés
2010. okt. 28. 15:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, nincs behatarolva.

Nem azert, mert olyan hude sok penzunk van, hanem azert, mert nem ar szerint veszem az ajandekot nekik. Ha latok valami olyan dolgokat majd 1-2 honapon belul, ami egyertelmuen nekik valok es erzem, hogy ez valoban kincs lenne nekik, akkor megveszem. Lehet, hogy ez 4000 forint lesz, lehet, hogy 20000. Igy vagy ugy, de ha sok lenne, akkor is kigazdalkodnam valahol, de tenyleg az a fontos, hogy ne csak egy ajandek legyen, hanem az ajandek.

Tavaly karacsonykor csak egy gyermekesek voltunk, akkor kb 10000 forint volt az ajandek, jatek volt, tokeletes, meg iden is sugarzik az arca, amikor hasznalja, sokat hasznalja. Egyebkent a nagyobbik fiamnak november legvegen van a szuletesnapja, de tavaly peldaul a szuletesnapjara nagy ajandekot nem kapott, mert jott az egesz csalad unnepelni, hatalmas tortat sutottem neki, illetve mivel a ferjem kulfoldon volt es nem tudott a tenyleges szulinapjan ott lenni, igy elotte kozosen vele is megunnepeltuk a szuletesnapjat, akkor is alomtortat sutottem es a kis baratai is jottek, mindenki hozott valami aprosagot. Egyaltalan nem hianyolta a nagy ajandekot, akkora elmeny volt neki, hogy ennyien vannak korulotte, amit egy 40000 forintos dologgal sem tudtam volna potolni.

Szoval en iden is inkabb ilyen elmenyre hajtok a szulinapjan is es karacsonykor is.

A pici meg csak 10 honapos lesz karacsonykor, ketlem, hogy o az ajandek erteket fogja nezni.

2010. okt. 28. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Max. 5000 - nem vagyok spulos, csak iszonyat sok játéka van. Fölöslegesnek tartom a huszadik villogó-berregő-zenélő kütyüt is megvenni neki, pláne, hogy a nagyszülők is el fogják halmozni mindennel.
2010. okt. 28. 21:53
 13/16 anonim ***** válasza:
3 gyerek, fejenként 5000.-körüli összeg, de lehet hogy kevesebb jut, ha szép nagy drága fát veszünk.. Remélem min. 1-2 ezer jut majd.
2010. okt. 28. 23:15
 14/16 anonim ***** válasza:
62%
százezer magasságában, ennyit szánok rá, hogy aztán mennyi jut?
2010. okt. 29. 00:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy kislányunk van. A rokonságban csak egy gyermek van, a baráti társasággal nem karácsonyozunk. Így nagyobb lehet a keret és 15-20 ezer forint körül tervezem.
2010. okt. 30. 23:37
 16/16 anonim ***** válasza:
gyerekeknek kb 1 gyerekre olyan 20ezer..de most a kislányomnak az álma egy nintendo dsi xl szóval most azt veszünk neki 50ezerért aztán a 19 éves nagyfiúnknak egy samsung galaxy i9000.tehát olyan 70-80 ezer..
2010. nov. 27. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!