Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az Osztrák bíróságról menyire...

Onedamme1 kérdése:

Az Osztrák bíróságról menyire kell komolyan vennem a gyerektartás emelését?

Figyelt kérdés
2017-ben a Magyar bíróság megálapította, hogy menyit kell fizetnem, most kaptam az Osztrákoktól egy emelésröl szoló papírt. Az exem és a fiam kint élnek, de mindanyian magyarok vagyunk. Ezt komolyan kell vennem?

máj. 3. 18:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
48%

És ha elköltözök Svájcba, ahol 2-3x ennyi az élet, akkor az otthon güriző exférjem fizetheti a 90%-át annak, amit megkeres?

Szerintem ha magyar állampolgárok voltak váláskor, magyar bíróság hozta meg, akkor oda is kell visszamenni ezügyben, az egyéni szocprobléma, hogy én elköltöztem.

Miért nem megy a nő a magyar bírósághoz, és állapítják meg ott?

Vagy pereljem be a magyar államot, hisztizzek én is, hogy havi 70 (árvasági és családi) ezerrel szúrják ki a szemem, miután apám meghalt 2018-ban, amikor is 600 ezret keresett már akkor?

Ez hol van 50%?

Hol van az infláció?

Hol vannak az én jogaim?

Szerintem meg a nő csak kötekszik, ha még most is az átlag dupláját kapja…

aug. 27. 09:53
 12/12 anonim ***** válasza:
47%

11-es: legalább néznél utána a témának, MIELÖTT hülyeségeket írsz!

Gyerektartás címén több gyerekre is maximum 50%-ot lehet megítélni, másrészt nem a te igényeid szerint történik a meghatározás, hanem minden esetben a MO-on megszokott átlagos igényekeet veszik figyelembe.

Egyébként a kérdésben éppen arról van szó, hogy a magyar bíróság szabta meg a gyerektartást meg az emelés mértékét is. A kérdezö azért kapott az osztrák hatóságtól értesítést, mert ott él és ettöl kezdve a megemelt összeget vonják le töle

aug. 27. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!