Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan aktuális lesz a gyereke...

Lassan aktuális lesz a gyerekemnel a homokozó az udvarra. Ilyenkor homokozas után ha bejon a házba mindig át kell majd öltöztetni? És ha 3x megyünk ki homokozni 3x öltözik át, hogy ne legyen bent tiszta homok minden?Nem nagy macera így?

Figyelt kérdés
ápr. 27. 14:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

7es kommentre. Azért nagyon nem m8ndegy mekkora a gyerek....

Nekem pl 2 éves. Simán eljátszik egyedül, addig én fúvet nyírok, olvasok, együtt hintázunk, meglocsolunk, stb. Egyáltalan nem kell 0-24ben szórakoztatni.

Ottbenn meg minek kell haladnia?

Heti 1nap rászánok a nagytakarításra, a többin meg megvagyok 1óra alatt vele.

Főzni reggel szoktam, mielött kimegyünk.

6#

ápr. 27. 18:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Jót írtál 11es. Jól oszthatod az idődet. Igen, lehetne így is csinálni.
ápr. 27. 19:10
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

"hogy hogy lehet tőlük csinálni így bármit is, ha egész nap kint kell velük lenni az udvaron?"

Na most gondold el, ha lakásban élnétek! Amíg a játszótéren vagy vele/velük, na aztán tényleg nem halad semmi. Kertes házban legalább az udvaron tudsz tenni-venni.

A kisgyerekes lét már csak ilyen.

Legalább 6-7 év mire felügyelet nélkül lehet hagyni őket az udvaron. De akkor is csak ha gyerekbiztos. Nincs lezáratlan aknafedél, medence, elzáratlan éles szerszám. Tudnak ám baromságot csinálni.

ápr. 27. 19:21
 14/18 anonim ***** válasza:
70%
Nem leszel kint vele egész nap a hőségben nyáron. Mi reggel kimentünk olyan 8 körül és 10 fele jöttünk be majd este 5 után mentünk ki megint. Én levettem róla a ruhát, egy gyors zuhany és kész, mert állandóan tiszta kosz volt a gyerek amikor kint volt, az izzadtság keveredett a porral. Nem volt szép látvány.
ápr. 27. 20:17
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
13: mi 6-7 év? A lányom 3 éves kora óta jár ki a kertbe egyedül. Nagyjából mindenhonnan rálátok. Tudom, hogy mit tanítottam meg neki, tudom, hogy mit tud, mire képes és hogy mennyire bízhatok benne. Az más kérdés hogy nincs el órákat egyedül.
ápr. 27. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Az én lányomat is kicsi kora óta tanítom, nevelem, igyekszem mindenre figyelmeztetni (pl. közlekedés). 3 éves, mégis röhögve fogja és kitépi(tépné) néha a kezét a kezemből és elszalad(na), illetve a múltkor a ház elé szaladt, kint voltunk a kertben. 2 perccel később mentem utána, hogy mit csinálhat, én addig befejeztem a dolgom. Azzal fogadott, hogy ,,anya, megkóstoltam ezt" és mutat egy kiszáradt növényre. Azt hittem eldobom a hajam. 3 éves, és 2 percre nem lehet levenni róla a szemem. Remélem 6-7 éves korára beérik, ami miatt rojtosra magyarázom a szám.

Amúgy mi is napi 1x megyünk ki, hétvégén is. Neki is van igénye rá, hogy a benti játékaival is játsszon, meg nekem is az otthoni teendők azért ott vannak. Délutáni alvás után szoktunk inkább kint lenni.

ápr. 27. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
69%
Mi lakásban lakunk, de ha kertünk lenne, kb. ugyanúgy járnánk ki a kertbe, mint ha játszóra mennénk, tehát naponta 1 vagy 2x, csakis együtt, és utána lefürdés. Nekem nem elég az átöltözés, mert a haja is tiszta homok lesz a fetrengésben, amit szór mindenhova.
ápr. 28. 09:04
 18/18 anonim ***** válasza:
41%
16: a gyerekek mások. Az én lányom nagyon régóta felelősségteljes és rengeteg tekintetben körültekintő, megbízható.
ápr. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!