Ez nagyon durva!? Csak erős idegzetűek olvassák el és szerintem a kismamák hagyják ki
Sziasztok!
Ez nagyon durva!!!
En fogoval szultem Kanadaban(ennyit a "fejlett" nyugatrol) es a ferjem meselte,hogy amikor a fogoval huztak ki a fiunkat a gyerek feje "elnyult",ferjem azt hitte,hogy ott vege a gyerekunknek. Szegeny mikor ezt elolvasta szo nelkul felallt,szorosan megolelt majd bement a szobaba megnezni a szerencsere makk egezseges 16 honapos fiat. O is egy kissebb traumat ellt at akkor,hetekig rosszakat almodott es nem tudta tul tenni magat rajta.
En betiltanam a fogot!!! Rengeteg fogyatekos gyermek lett a kornyezetunkbe emiatt. Az egyik kisfiu fel oldala lebenult es epilepszias lett miatt.
Nagyon szomoru :(
Elhiszem hogy megrázta a férjed!Komolyan szerintem az állatokkal nem bánnak igy!Én sem engedném a fogot!De ha tudják hogy ilyen esetek történnek miért nem tiltják be tényleg!
Örülök hogy a kisfiatokkal minden rendben van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!